BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Festival MultiArt pentru Detinuti
04.11.2011 | JURIDICE.ro, Georgiana GHERMAN


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Festivalul MultiArt pentru Deţinuţi, un eveniment unic în spaţiul european, este organizat în perioada 7-10 noiembrie 2011 de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în parteneriat cu Teatrul Nottara, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, Clubul Wings, Asociaţia ARTFusion şi Asociaţia Macaia. Acest eveniment este finanţat de către Ambasada Regatului Ţărilor de Jos în România şi Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Festivalul MultiArt pentru Deţinuţi este o invitaţie de parteneriat adresată întregii societăţi româneşti, pentru rezolvarea problemelor de reintegrare cu care se confruntă persoanele condamnate la pedepse privative de libertate.

În acest an, Festivalul MultiArt pentru Deţinuţi cuprinde Festivalul de Film pentru Deţinuţi, Festivalul de Teatru pentru Deţinuţi – ajuns la cea de-a treia ediţie, expoziţii de fotografie şi un concert susţinut de către persoanele private de libertate din sistemul penitenciar românesc.

Prin realizarea unor astfel de evenimente, Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România, în parteneriat cu instituţii din sfera culturală şi socială, doreşte să contribuie la consolidarea relaţiei între comunitate şi fostele sau actualele persoane private de libertate.

Subinspector Georgiana GHERMAN
Ofiţer specialist
Biroul relaţii publice şi mass-media
Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate