Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Un nou ROF pentru CNSC
04.11.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: Achiziții publice, C. administrativ, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 775 din data de 2 noiembrie 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 1037/2011 pentru aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

Actul normativ aproba un nou Regulament de organizare si functionare al Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, abrogand de la data intrarii in vigoare HG nr. 782/2006 avand acelasi obiect.

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor este organism independent cu activitate administrativ-jurisdictionala, avand competenta solutionarii contestatiilor formulate in cadrul procedurilor de achizitie publica inainte de incheierea contractelor, in conformitate cu prevederile  OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii.

Fiecare complet de solutionare a contestatiilor este format din 3 membri ai Consiliului, dintre care unul are calitatea de presedinte al completului.

Conducerea Consiliului este asigurata de un presedinte, ales prin vot de catre membrii Consiliului. In exercitarea atributiilor sale, acesta este ajutat de un colegiu format din 3 membri alesi de membrii Consiliului, dintre consilierii de solutionare a contestatiilor in domeniul achizitiilor publice

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti