Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Noua ordine juridica – premise si context european – Suceava, 9 noiembrie 2011
07.11.2011 | JURIDICE.ro


Departamentul de Administraţie Publică şi Drept din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează la Suceava, în  data de 9 noiembrie 2011, conferinţa

NOUA ORDINE JURIDICĂ – premise şi context european

Partener media: JURIDICE.ro

Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), judecătorul Augustin Zegrean, este invitatul special al Conferinţei care urmează a se desfăşura cu începere de la ora 14, în sala Auditorium „JOSEPH SCHMIDT”.

Conferinţa „NOUA ORDINE JURIDICĂ” – premise si context european este destinată studenţilor şi practicienilor dreptului (avocaţi, judecători, consilieri juridici etc.) şi îşi propune o dezbatere informală în care să se prezinte principalele modificări aduse noilor coduri şi organizării sistemului judiciar.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul de Studii Europene Jean Monnet (JEAN MONNET STUDIES ON EUROPEAN INTEGRATION AND ENLARGEMENT – MODULE, Proiect no. 2010-2882/010-010.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate