Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

Autorizarea Guvernului prin MFP de a scoate la licitatie certificatele de emisii de gaze cu efect de sera atribuite Romaniei la nivelul UE – Proiect


9 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul mediului, Flux informații

Ministerul Finantelor Publice a lansat in dezbatere publica joi, 2 noiembrie 2011, proiectul de OUG privind crearea cadrului instituţional şi autorizarea Guvernului prin Ministerul Finanţelor Publice de a scoate la licitaţie certificatele de emisii de gaze cu efect de seră atribuite României la nivelul Uniunii Europene.

Ordonanta stabileste cadrul instituţional la nivelul României pentru aplicarea Regulamentului (UE) nr. 1031/2010 al Comisiei privind calendarul, administrarea şi alte aspecte ale licitării certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră în temeiul Directivei 2003/87/CE a Parlamentului European şi a Consiliului de stabilire a unui sistem de comercializare a cotelor de emisii de gaze cu efect de seră în cadrul Comunităţii, cu modificările şi completările ulterioare şi se autorizează Guvernul, prin Ministerul Finanţelor Publice, să scoată la licitaţie, prin platforma comună de licitaţie, certificatele de emisii de gaze cu efect de seră atribuite României la nivelul Uniunii Europene.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică