Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Declansare procedura revocare membru CSM. UPDATE: Lipsa cvorum
18.11.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Adunarea Generala a Judecatorilor  Tribunalului Bucuresti se va intruni in data de 18 noiembrie 2011 (12.30) in vederea declansarii procedurii de revocare a judecatorului Adrian Neascu, membru CSM.

Adunarea a fost convocata cu semnaturile unei treimi dintre judecatorii instantei, la initiativa jud. Madalina Afrasinie.

UPDATE 18 noiembrie 2011: Adunarea Generala a Judecatorilor Tribunalului Bucuresti, desfasurata astazi, cu participarea jud. Adrian Neacsu, care a purtat timp de cateva ore discutii cu judecatorii, nu a putut lua decizii din lipsa de cvorum. Mentionam ca jud. Adrian Neacsu a adresat in cursul acestei dimineti o scrisoare deschisa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Declansare procedura revocare membru CSM. UPDATE: Lipsa cvorum”

  1. Daniel CAZACU-GANEA spune:

    Trist, în loc să fie solidari, având în vedere ”pericolele” legislative și nu numai la adresa profesiei lor și care ar trebui să îi unească, ei caută motive de dezbinare!!! Chiar dacă solicitarea ar fi legitimă (nu știu, în concret, despre ce este vorba), momentul nu este oportun!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate