Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
 1 comentariu

Declansare procedura revocare membru CSM. UPDATE: Lipsa cvorum


18 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Adunarea Generala a Judecatorilor  Tribunalului Bucuresti se va intruni in data de 18 noiembrie 2011 (12.30) in vederea declansarii procedurii de revocare a judecatorului Adrian Neascu, membru CSM.

Adunarea a fost convocata cu semnaturile unei treimi dintre judecatorii instantei, la initiativa jud. Madalina Afrasinie.

UPDATE 18 noiembrie 2011: Adunarea Generala a Judecatorilor Tribunalului Bucuresti, desfasurata astazi, cu participarea jud. Adrian Neacsu, care a purtat timp de cateva ore discutii cu judecatorii, nu a putut lua decizii din lipsa de cvorum. Mentionam ca jud. Adrian Neacsu a adresat in cursul acestei dimineti o scrisoare deschisa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică