Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

CONFERINTA: Infractiuni la granita de Est a Uniunii Europene. Criminalitatea informatica – Ramnicu Valcea, 26 noiembrie 2011. UPDATE: Sinteza expunerilor si FOTO


14 august 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

UPDATE: Sinteza expunerilor

FOTO:
* * *

In data de 26 noiembrie 2011, va avea loc la Ramnicu Valcea conferinta

Infractiuni la granita de Est a Uniunii Europene. Criminalitatea informatica

Vor prezenta expuneri:

  • Prof. univ. dr. Ioana Vasiu (Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj): „Mediu, forme si particularitati ale fraudelor comise prin mijloace de plata electronice
  • Dr. av. Petrut Ciobanu (Facultatea de drept a Universitatii Bucuresti; lector INPPA): „Particularitatile apararii in cazul criminalitatii informatice”
  • Lector univ. dr. Daniel Atasiei (Facultatea de Drept a Universitatii Al.I.Cuza din Iasi; lector INPPA-Centrul Teritorial Iasi): „Probatiunea in domeniul infractiunilor informatice”
  • Lector univ. dr. Maxim Dobrinoiu (Facultatea de Drept a Universitatii Titulescu): „Criminalitatea informatică în lumina Noului Cod Penal”
  • Judecator Ana Maria Tranca (Tribunalul Bucuresti): „Analiza de practica judiciara in domeniul criminalitatii informatice”
  • Av. Dan Livescu, Av. Monica Livescu: „Profesionistii dreptului in era informationala”.

Invitati:

  • Prof. univ. dr. George Antoniu
  • Procuror Ioana Albani, Sef al Serviciului de combatere a criminalitatii informatice din cadrul D.I.I.C.O.T.
  • Procuror Dragos Dumitru, Director adj. Institutul National al Magistraturii,responsabil cu formarea profesionala continua
  • Dr. Florin Encescu, formator si membru in Consiliul stiitific al I.N.M.

Moderator: Av. Monica Livescu, Decanul Baroului Valcea, lector INPPA.

Organizator: Baroul Valcea

Conferinta este punctata cu 10 puncte de pregatire profesionala continua. Se vor elibera certificate de participare.

Cu ocazia manifestarii, in incinta centrului de conferinte, va fi organizat si un targ de carte juridica cu discount special pentru participantii la conferinta.

De asemenea, se va putea vizita galeria de arta Sofianu aflata in incinta centrului de conferinte.

Parteneri: Editura Universul Juridic, Editura Hamangiu, Bitdefender, Kaspersky Lab Romania si Bulgaria (participantii la conferinta vor primi cate o licenta Bitdefender Antivirus Plus 2012 sau Kaspersky Internet Security 2012, licente full version, durata 1 an).

Partener media: JURIDICE.ro.

Locul de desfasurare: Rm.Valcea, Centrul de Conferinte Grand Hotel Sofianu; Str. Stirbei Voda, Intrare Parc Zavoi, Rm. Valcea, jud. Valcea.

Relatii si inscrieri la: tel: 0250732336 sau e-mail: baroul.valcea.secretariat@gmail.com.

UPDATE, 21 noiembrie 2011: Conferinta CRIMINALITATEA INFORMATICA a fost evaluata cu 10 puncte de pregatire profesionala continua. Se vor acorda certificate de participare.

UPDATE, 24 noiembrie 2011: >> Programul conferintei

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii