Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Succes obtinut de NNDKP la Curtea de Apel Bucuresti ref. reabilitare DN 76 Stei – Beius
14.11.2011 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea formulată de asocierea Azvi/Ascale Construcţie, reprezentată de Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) şi în consecinţă a obţinut obligarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) la semnarea contractul de reabilitare a DN 76 Ştei – Beiuş.

NNDKP a asistat şi reprezentat Azvi/Ascale Construcţie atât în cadrul procedurii administrative din faţa CNSC, cât şi în faţa instanţei de judecată, obţinând obligarea autorităţii la semnarea contractului de achiziţie publică. Autoritatea contractantă a anulat procedura la doi ani după desemnarea câştigătorului tergiversând în tot acest timp semnarea contractului.

Soluţia Curţii de Apel Bucureşti confirmă rezultatul iniţial al licitaţiei din 2008-2009, creând în acelaşi timp precedentul de a obliga pe cale judiciară o autoritate să semneze un contract de achiziţie publică. Această hotărâre are ca fundament teoretic şi efortul profesional conjugat şi creator al NNDKP, prin echipa mixtă de avocaţi specializaţi în litigii şi achiziţii publice, coordonată de partenerii Adina Chilim-Dumitriu (achiziţii publice) şi Radu Damaschin (litigii)”, afirmă Ana Diculescu-Şova, partener senior şi coordonatorul departamentului de litigii.

Azvi Group este unul din cele mai mari holding-uri din Spania, cu filiale în întreaga lume şi cu un portofoliu format din companii ce activează în domenii precum: construcţii (Azvi), concesiuni (Cointer), imobiliare şi dezvoltare urbanistică (Azvi Inmobiliaria), transport feroviar (Tracción Rail), mediu şi servicii hoteliere (Azvi Gestión y Servicios).

***

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 150 de avocaţi şi consultanţi şi 80 de angajaţi, birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. În ultimii nouă ani NNDKP a rămas cea mai bine clasată firmă de avocatură din România, din punct de vedere profesional în aproape toate domeniile pe care marile publicaţii juridice internaţionale precum Chambers and Partners (ediţiile globală şi europeană) şi The European Legal 500 le cercetează în România.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.