Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Succes obtinut de NNDKP la Curtea de Apel Bucuresti ref. reabilitare DN 76 Stei – Beius
14.11.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea formulată de asocierea Azvi/Ascale Construcţie, reprezentată de Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) şi în consecinţă a obţinut obligarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) la semnarea contractul de reabilitare a DN 76 Ştei – Beiuş.

NNDKP a asistat şi reprezentat Azvi/Ascale Construcţie atât în cadrul procedurii administrative din faţa CNSC, cât şi în faţa instanţei de judecată, obţinând obligarea autorităţii la semnarea contractului de achiziţie publică. Autoritatea contractantă a anulat procedura la doi ani după desemnarea câştigătorului tergiversând în tot acest timp semnarea contractului.

Soluţia Curţii de Apel Bucureşti confirmă rezultatul iniţial al licitaţiei din 2008-2009, creând în acelaşi timp precedentul de a obliga pe cale judiciară o autoritate să semneze un contract de achiziţie publică. Această hotărâre are ca fundament teoretic şi efortul profesional conjugat şi creator al NNDKP, prin echipa mixtă de avocaţi specializaţi în litigii şi achiziţii publice, coordonată de partenerii Adina Chilim-Dumitriu (achiziţii publice) şi Radu Damaschin (litigii)”, afirmă Ana Diculescu-Şova, partener senior şi coordonatorul departamentului de litigii.

Azvi Group este unul din cele mai mari holding-uri din Spania, cu filiale în întreaga lume şi cu un portofoliu format din companii ce activează în domenii precum: construcţii (Azvi), concesiuni (Cointer), imobiliare şi dezvoltare urbanistică (Azvi Inmobiliaria), transport feroviar (Tracción Rail), mediu şi servicii hoteliere (Azvi Gestión y Servicios).

***

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 150 de avocaţi şi consultanţi şi 80 de angajaţi, birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. În ultimii nouă ani NNDKP a rămas cea mai bine clasată firmă de avocatură din România, din punct de vedere profesional în aproape toate domeniile pe care marile publicaţii juridice internaţionale precum Chambers and Partners (ediţiile globală şi europeană) şi The European Legal 500 le cercetează în România.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti