« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Wolters Kluwer lanseaza cea de-a treia generatie Sintact
14.11.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Dan Stoica, Director General Wolters Kluwer România: “Lansăm astăzi cu entuziasm Noul Sintact, o platformă legislativă digitală completă, organizată atât offline cât şi online, destinată profesioniştilor cu atribuţii şi competenţe în aplicarea şi respectarea normelor legale şi financiare”. „Lider al soluţiilor digitale de profil, compania Wolters Kluwer, prin dinamica filialelor sale din Europa de Est şi, în special a celei din România, se înscrie, în ciuda crizei, pe un trend ascendent atât în efortul de inovare cât şi în deschiderea către utilizatorii săi finali prin adoptarea unor soluţii optimizate orientate către performanţa.”

Dan Stoica este Director General al Wolters Kluwer România de la 1 iunie 2011. El a fost secretar de stat la Ministerul Justiţiei în anul 2006 şi Preşedinte al Asociaţiei Societatea pentru Justiţie.

Liviu Damşa, Coordonatorul Editorial al Wolters Kluwer România: “Cea de-a treia ediţie a produsului nostru amiral a fost regândită structural şi se adresează cu precădere specialiştilor care doresc să stăpânească legislaţia românească şi urmăresc să obţină mai mult conţinut informativ, mai relevant, mai uşor de căutat, de compilat şi de comparat. Este clar diferit fată de produsele existente deja pe piaţă, şi oferă o experienţă net superioară celei oferite de acestea, cel puţin din perspectiva specialiştilor care l-au testat până acum.”

Liviu Damsa face parte din echipa companiei de la 1 octombrie 2011. El îşi finalizează luna aceasta studiile doctorale juridice la Universitatea Warwick şi a absolvit un program de master în drept la University of Illinois în anul 2003.

Călin Cavaleru, Director Comercial al Wolters Kluwer România: “În prezent, Wolters Kluwer nu este în niciun fel afiliată vreunui grup de companii româneşti şi nu a încheiat contracte exclusive de distribuţie în niciun domeniu al activităţii sale. Suntem o companie deschisă către colaborarea cu parteneri de distribuţie care activează în România, atât pentru produsele de informare juridică din gama Sintact, cât şi pentru revistele juridice aflate în portofoliul nostru: Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Dreptul Afacerilor, Revista Română de Drept European.”

Călin Cavaleru face parte din echipa companiei de la 15 octombrie 2011. El are peste 20 de ani de experienţă în domeniul comercial.

Wolters Kluwer este un furnizor global de informaţii, software şi servicii care îi ajută pe profesioniştii din domeniul juridic, financiar şi de resurse umane să obtină rezultatele dorite rapid şi eficient.

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD