Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Wolters Kluwer lanseaza cea de-a treia generatie Sintact


14 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Dan Stoica, Director General Wolters Kluwer România: “Lansăm astăzi cu entuziasm Noul Sintact, o platformă legislativă digitală completă, organizată atât offline cât şi online, destinată profesioniştilor cu atribuţii şi competenţe în aplicarea şi respectarea normelor legale şi financiare”. „Lider al soluţiilor digitale de profil, compania Wolters Kluwer, prin dinamica filialelor sale din Europa de Est şi, în special a celei din România, se înscrie, în ciuda crizei, pe un trend ascendent atât în efortul de inovare cât şi în deschiderea către utilizatorii săi finali prin adoptarea unor soluţii optimizate orientate către performanţa.”

Dan Stoica este Director General al Wolters Kluwer România de la 1 iunie 2011. El a fost secretar de stat la Ministerul Justiţiei în anul 2006 şi Preşedinte al Asociaţiei Societatea pentru Justiţie.

Liviu Damşa, Coordonatorul Editorial al Wolters Kluwer România: “Cea de-a treia ediţie a produsului nostru amiral a fost regândită structural şi se adresează cu precădere specialiştilor care doresc să stăpânească legislaţia românească şi urmăresc să obţină mai mult conţinut informativ, mai relevant, mai uşor de căutat, de compilat şi de comparat. Este clar diferit fată de produsele existente deja pe piaţă, şi oferă o experienţă net superioară celei oferite de acestea, cel puţin din perspectiva specialiştilor care l-au testat până acum.”

Liviu Damsa face parte din echipa companiei de la 1 octombrie 2011. El îşi finalizează luna aceasta studiile doctorale juridice la Universitatea Warwick şi a absolvit un program de master în drept la University of Illinois în anul 2003.

Călin Cavaleru, Director Comercial al Wolters Kluwer România: “În prezent, Wolters Kluwer nu este în niciun fel afiliată vreunui grup de companii româneşti şi nu a încheiat contracte exclusive de distribuţie în niciun domeniu al activităţii sale. Suntem o companie deschisă către colaborarea cu parteneri de distribuţie care activează în România, atât pentru produsele de informare juridică din gama Sintact, cât şi pentru revistele juridice aflate în portofoliul nostru: Pandectele Române, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Dreptul Afacerilor, Revista Română de Drept European.”

Călin Cavaleru face parte din echipa companiei de la 15 octombrie 2011. El are peste 20 de ani de experienţă în domeniul comercial.

Wolters Kluwer este un furnizor global de informaţii, software şi servicii care îi ajută pe profesioniştii din domeniul juridic, financiar şi de resurse umane să obtină rezultatele dorite rapid şi eficient.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică