Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Protocol APR-PSD? UPDATE: sesizare Inspectia Judiciara


29 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 14 noiembrie 2011, Secţia pentru procurori a decis amanarea luarii unei decizii privind protocolul încheiat între Asociaţia Procurorilor din România şi Partidul Social Democrat, până la primirea documentului şi a unui punct de vedere oficial al organizaţiei, potrivit Info CSM.

Sectia a fost sesizata printr-o adresă a Parchetului de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma semnalărilor apărute în presă privind încheierea unui protocol de colaborare dintre APR şi PSD.

Proc. George Balan, vicepresedintele CSM, a declarat: „S-a hotărât să se solicite din partea Asociaţiei Procurorilor din România protocolul încheiat, pentru că nu putem vorbi de un act pe care nu îl avem, şi un punct de vedere al reprezentaţilor acestei asociaţii, apoi vom analiza”.

UPDATE, 29 noiembrie 2011: Cu majoritate de voturi, Sectia pentru procurori a hotarat luni, 28 noiembrie 2011, să sesizeze Inspecţia judiciară cu privire la protocolul de colaborare încheiat între Asociaţia Procurorilor din România şi Partidul Social Democrat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii