Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

CSM a avizat favorabil, cu amendamente, proiectul ref. promovarea la Inalta Curte
15.11.2011 | JURIDICE.ro

Luni, 14 noiembrie 2011, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis să acorde avizul favorabil, cu câteva amendamente, pentru proiectul de lege privind promovarea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit Info CSM.

Principalul amendament adus proiectului de membrii CSM este acordarea posibilităţii de a participat la concursul de promovare şi pentru judecătorii de la tribunale şi procurorii de la parchetele de pe lângă tribunale.

Amendamentul a fost propus de jud. Adrian Neacsu care a spus: „Sunt pentru avizarea pozitivă a acestui proiect. Categoric reprezintă un progres, însă am un amendament sau observaţie, cum vreţi să-i spuneţi, cu privire la reducerea promovării, în sensul că doar cei de la Curţile de Apel o pot face. Consider că şi cei de la Tribunal, cu o vechime mai mare şi experienţă suficientă, ar trebui să poată promova.”

>> Nota DLDC-CSM


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.