Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

CSM a avizat favorabil, cu amendamente, proiectul ref. promovarea la Inalta Curte


15 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Luni, 14 noiembrie 2011, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis să acorde avizul favorabil, cu câteva amendamente, pentru proiectul de lege privind promovarea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit Info CSM.

Principalul amendament adus proiectului de membrii CSM este acordarea posibilităţii de a participat la concursul de promovare şi pentru judecătorii de la tribunale şi procurorii de la parchetele de pe lângă tribunale.

Amendamentul a fost propus de jud. Adrian Neacsu care a spus: „Sunt pentru avizarea pozitivă a acestui proiect. Categoric reprezintă un progres, însă am un amendament sau observaţie, cum vreţi să-i spuneţi, cu privire la reducerea promovării, în sensul că doar cei de la Curţile de Apel o pot face. Consider că şi cei de la Tribunal, cu o vechime mai mare şi experienţă suficientă, ar trebui să poată promova.”

>> Nota DLDC-CSM

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică