Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Dragne & Asociatii isi intareste echipa Corporate si M&A


15 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de avocatura Dragne & Asociatii si-a extins capacitatea de consultanta in zona Corporate si M&A, prin cooptarea in cadrul echipei a avocatei Camelia Floca in pozitia de Senior Associate.

Camelia Floca, Senior Associate, este membru al Baroului Bucuresti din anul 2005 si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Camelia are experienta profesionala in ariile de Corporate, M&A, real estate si energie. Anterior alaturarii echipei Dragne & Asociatii, a lucrat la una dintre cele mai mari societati internationale de avocatura prezente pe piata autohtona. Camelia a urmat o specializare in Piete de Capital si Instrumente Financiare in cadrul Institutului Bancar Roman si este pe cale sa finalizeze un curs in Fuziuni & Achizitii in cadrul Webster University din Viena.

Dragne & Asociatii, infiintata in 2010, a devenit in scurt timp unul dintre jucatorii importanti de pe piata locala de profil, fiind coordonata de o echipa formata din sase parteneri – Ion Dragne (managing partner), Delia Bosman (deputy managing partner), Stelian Garofi (deputy managing partner), Daniel Cirstea (partner), Andreia Oana Dumitrescu (partner), Oana Stratula (partner).

Dragne & Asociatii are expertiza in arii de practica precum litigii, corporate, real-estate, M&A, banking, dreptul muncii, proprietate intelectuala, fiscalitate sau insolventa. Casa de avocatura este considerata de publicatiile internationale specializate in piata de profil drept una dintre entitatile cu servicii de top in domeniul litigiilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii