« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Reorganizarea Inspectoratului de Stat in Constructii
15.11.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 800 din data de 11 noiembrie 2011 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 93/2011 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 63/2001 privind infiintarea Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C.

In scopul eficientizarii activitatii institutiilor din domeniul constructiilor, Guvernul a decis  reorganizarea structurii organizatorice a Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C. prin infiintarea unui numar de 7 directii regionale in constructii si Directia Regionala in Constructii Bucuresti – Ilfov, unitati fara personalitate juridica, care vor inlocui inspectoratele judetene in constructii.

Incadrarea personalului in noua structura organizatorica a Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C., in limita posturilor care se aproba prin hotarare a Guvernului, se face prin concurs, in conformitate cu termenele si procedurile legale in vigoare.

 
Secţiuni: C. administrativ, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD