Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Reorganizarea Inspectoratului de Stat in Constructii


15 noiembrie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Contencios administrativ, Noutăți legislative

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 800 din data de 11 noiembrie 2011 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 93/2011 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 63/2001 privind infiintarea Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C.

In scopul eficientizarii activitatii institutiilor din domeniul constructiilor, Guvernul a decis  reorganizarea structurii organizatorice a Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C. prin infiintarea unui numar de 7 directii regionale in constructii si Directia Regionala in Constructii Bucuresti – Ilfov, unitati fara personalitate juridica, care vor inlocui inspectoratele judetene in constructii.

Incadrarea personalului in noua structura organizatorica a Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C., in limita posturilor care se aproba prin hotarare a Guvernului, se face prin concurs, in conformitate cu termenele si procedurile legale in vigoare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică