Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Dosarul privatizarii PETROM ajuns la DNA
23.11.2006 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

In dosarul privatizarii Petrom, DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru infractiuni care aduc atingere securitatii nationale impotriva urmatorilor:

 • Dorinel Mucea, adjunctului sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie din cadrul Ministerului Economiei
 • Robert Neagoe, directorul Directiei Juridice a OPSPI
 • Oral Mustafa, Michal Susak, Benyatov Vadim si Stancev Stamen, consultanti internationali.

  Presedintele Traian Basescu:
  „Contractul de privatizare a Petrom se afla la Parchet si constatam ca pe buna dreptate se afla la aceasta institutie. El trebuie analizat in toata derularea procesului, de la elementul de decizie la cel de punere in aplicare, inclusiv respectarea recomandarilor consultantei .Exista responsabilitati si erori de viziune in ceea ce priveste controlul pe resurse. Ne-au interesat mai mult mecanismele si este evident ca sunt suficiente contracte in care s-au facut erori in ceea ce priveste garantarea securitatii energetice a populatiei, iar astfel de erori nu trebuie sa se mai petreaca in procesele viitoare.”

 • Newsletter JURIDICE.ro
  Youtube JURIDICE.ro
  Instagram JURIDICE.ro
  Facebook JURIDICE.ro
  LinkedIn JURIDICE.ro

  Aflaţi mai mult despre
  JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

  Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

  Lasă un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

  CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate