Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Plafonul cheltuielilor aferente activitatilor de formare profesionala continua ale judecatorilor


16.11.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro
Secţiuni: C. administrativ, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 804 din data de 14 noiembrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 2178/2011 privind stabilirea plafonului maxim al cheltuielilor de cazare si transport ce pot fi suportate din bugetul curtii de apel pentru activitatile de formare profesionala continua ale judecatorilor.

Actul normativ stabileste nivelul maxim al cheltuielilor aferente organizarii activitatilor de formare profesionala continua ale judecatorilor, inclusiv cele privind cazarea, masa si transportul personalului de instruire si al participantilor, care se suporta din bugetul curtii de apel.

Astfel, in cadrul fiecarei curti de apel se pot organiza periodic activitati de formare profesionala continua ale judecatorilor, constand in consultari, dezbateri, seminare, sesiuni sau mese rotunde, cu participarea Institutului National al Magistraturii. Tematica acestora se aproba de Consiliul Superior al Magistraturii.

Plafonul maxim al cheltuielilor ce pot fi suportate din bugetul curtii de apel se stabileste in limita fondurilor alocate prin legea anuala a bugetului de stat, dupa cum urmeaza:
– cazarea: limita maxima ce poate fi decontata se stabileste in functie de ofertele existente pe piata la structuri turistice de categoria pana la 3 stele inclusiv;
– transportul: decontarea transportului aerian, naval, auto sau pe calea ferata clasa I, inclusiv vagon de dormit clasa I, ori, dupa caz, a 7,5 litri carburant la suta de kilometri, in situatia in care deplasarea se face cu autoturismul proprietate personala, dus-intors, intre localitatea de resedinta si localitatea unde va avea loc activitatea de formare profesionala continua.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro