« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Plafonul cheltuielilor aferente activitatilor de formare profesionala continua ale judecatorilor
16.11.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: C. administrativ, Lege 9 | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 804 din data de 14 noiembrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 2178/2011 privind stabilirea plafonului maxim al cheltuielilor de cazare si transport ce pot fi suportate din bugetul curtii de apel pentru activitatile de formare profesionala continua ale judecatorilor.

Actul normativ stabileste nivelul maxim al cheltuielilor aferente organizarii activitatilor de formare profesionala continua ale judecatorilor, inclusiv cele privind cazarea, masa si transportul personalului de instruire si al participantilor, care se suporta din bugetul curtii de apel.

Astfel, in cadrul fiecarei curti de apel se pot organiza periodic activitati de formare profesionala continua ale judecatorilor, constand in consultari, dezbateri, seminare, sesiuni sau mese rotunde, cu participarea Institutului National al Magistraturii. Tematica acestora se aproba de Consiliul Superior al Magistraturii.

Plafonul maxim al cheltuielilor ce pot fi suportate din bugetul curtii de apel se stabileste in limita fondurilor alocate prin legea anuala a bugetului de stat, dupa cum urmeaza:
– cazarea: limita maxima ce poate fi decontata se stabileste in functie de ofertele existente pe piata la structuri turistice de categoria pana la 3 stele inclusiv;
– transportul: decontarea transportului aerian, naval, auto sau pe calea ferata clasa I, inclusiv vagon de dormit clasa I, ori, dupa caz, a 7,5 litri carburant la suta de kilometri, in situatia in care deplasarea se face cu autoturismul proprietate personala, dus-intors, intre localitatea de resedinta si localitatea unde va avea loc activitatea de formare profesionala continua.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.