« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Modificarea Regulamentului de promovare a magistratilor
16.11.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: Lege 9 | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 807 din data de 15 noiembrie 2011 a fost publicata Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 750/2011 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului de promovare a judecatorilor si procurorilor.

Actul normativ mentine prevederile care stabilesc ca pot participa la concursul de promovare in functii de executie vacante sau pe loc judecatorii si procurorii care indeplinesc conditiile de vechime prevazute  de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si care la ultima evaluare au avut calificativul «foarte bine» si nu au fost sanctionati disciplinar in ultimii 3 ani.

Noul act normativ introduce, insa, mentiunea ca persoanele cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, numite in magistratura pe baza de concurs, nu pot participa la concursul de promovare in functii de executie vacante sau pe loc timp de cel putin 3 ani de la numirea in functie.

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD