Secăiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Dreptul proprietatii intelectuale Flux informații

Tuca Zbarcea & Asociatii, nominalizata la premiile oferite de Intellectual Property Magazine in domeniul proprietatii industriale

16 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a intrat în cursa pentru unul din premiile oferite de publicaţia Intellectual Property Magazine, o cunoscută revistă de proprietate intelectuală din Marea Britanie. Câştigătorii celor 13 categorii vor fi anunţaţi în cadrul unei festivităţi de premiere ce va avea loc la Londra în această seară.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii este singura firmă de avocatură din România calificată în finala competiţiei organizată de publicaţia Intellectual Property Magazine. Avocaţii din România se alătură astfel unei elite de firme internaţionale de avocatură cu o practică solidă în domeniul proprietăţii intelectuale, printre care Freshfields Bruckhaus Deringer, Berwin Leighton Paisner, Hogan Lovells, Simmons & Simmons, Arnold & Porter şi alţii.

Ceremonia de premiere are loc în această seară la Grand Connaught Rooms din Londra şi va reuni peste 100 de invitaţi.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost nominalizată pentru premiul „IP Law Firm of the Year in an Emerging Market” („Firma de Avocatură a Anului în Domeniul Proprietăţii Intelectuale pe o Piaţă Emergentă”), concurând în această categorie cu nume grele din domeniu, cum ar fi Freshfields Bruckhaus Deringer, Wragge & Co şi alţi cinci finalişti. Potrivit organizatorilor, firmele din această categorie au demonstrat că oferă clienţilor lor servicii de excepţie, că înţeleg necesităţile complexe ale acestora, sprijinindu-i în îndeplinirea obiectivelor comerciale şi creşterea competitivităţii şi profitabilităţii.

„Este o onoare să accedem în etapa finală a unei competiţii ce reuneşte profesionişti de talie internaţională în domeniul proprietăţii intelectuale, companii cu portofolii valoroase de proprietate intelectuală şi unele dintre cele mai puternice firme de avocatură internaţionale cu practică în acest domeniu. Această nominalizare reprezintă o recunoaştere a activităţii echipei noastre în domeniul proprietăţii intelectuale şi cu precădere în ceea ce priveşte sprijinul acordat clienţilor în combaterea contrafacerii şi a contrabandei cu produse de larg consum”, ne-a declarat Ciprian Dragomir, Avocat asociat al Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi coordonator al departamentului de dreptul proprietăţii intelectuale al firmei.

Echipa de dreptul proprietăţii intelectuale a Ţuca Zbârcea & Asociaţii acordă asistenţă clienţilor în legătură cu înregistrarea, protecţia, autorizarea şi transferul brevetelor de invenţie, a mărcilor înregistrate, drepturilor de autor, desenelor şi software-ului. În ultimii ani, firma a sprijinit mai multe societăţi naţionale şi internaţionale de top în lupta împotriva contrafacerii produselor, a contrabandei cu produse şi a utilizării ilegale a mărcilor înregistrate, în special în industriile unde se comercializează produse larg consum, cum ar fi ţigări, băuturi, alimente şi articole de îmbrăcăminte. Activităţile firmei în acest domeniu sunt derulate în mare parte prin intermediul diviziei specializate – Ţuca Zbârcea & Asociaţii IP S.R.L.

Lista finaliştilor care vor concura pentru premiile oferite în acest an de publicaţia Intellectual Property Magazine include 31 de companii şi firme de avocatură, precum şi alţi 14 specialişti în domeniul proprietăţii industriale. Potrivit organizatorilor, ceremonia din acest an se distinge atât prin numărul impresionant de aplicaţii primite, cât şi prin calitatea acestora, candidaţii demonstrând un potenţial important de inovare în acest domeniu, multă determinare şi disponibilitate de a depune eforturi susţinute pentru atingerea obiectivelor de afaceri propuse.

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Interviuri JURIDICE.ro

Câştigătorii în fiecare dintre cele 13 categorii – companii, firme de avocatură şi practicieni în domeniul proprietăţii industriale – vor fi desemnaţi de o comisie de jurizare din care fac parte 18 executivi de top şi profesionişti cu o experienţă notabilă în domeniul proprietăţii intelectuale din cadrul unor companii de renume precum Shell International BV, Ovum, Munich Re, Daimler, Coca-Cola, Nestlé, Fabergé, Deloitte şi altele.

Despre Intellectual Property Magazine:

Publicaţia Intellectual Property Magazine face parte din portofoliul de produse dezvoltat de trustul media Informa Law, fiind editată de un colectiv redacţional format din experţi independenţi.

Ceremonia anuală de premiere organizată de publicaţia britanică Intellectual Property Magazine celebrează cele mai bune rezultate obţinute în domeniul proprietăţii intelectuale şi premiază meritele individuale şi performerii din ultimul an. Categoriile de premii acoperă toată gama de servicii şi activităţi în domeniu, derulate atât de specialiştii în proprietate industrială, precum şi de companii, firme internaţionale de avocatură, agenţii sau cabinete de proprietate industrială.

Printre distincţiile ce vor fi acordate în acest an se numără: Premiul pentru CEO-ul Anului; Premiul pentru Firma de Avocatură a Anului în domeniul Drepturilor de Autor; Premiul pentru Firma de Avocatură a Anului în domeniul Mărcilor Înregistrate; Premiul pentru Firma de Avocatură a Anului în domeniul Desenelor Industriale; Premiul pentru Cea mai Inovatoare Strategie în domeniul Proprietăţii Intelectuale; Premiul pentru Firma de Avocatură a Anului în domeniul Proprietăţii Intelectuale pe o Piaţă Emergentă; Premiul pentru Avocatul de Proprietate Intelectuală/Executivul Anului în domeniul Proprietăţii Intelectuale; Premiul pentru Cea mai Bună Performanţă în Dezvoltarea/Gestionarea unui Portofoliu de Proprietate Intelectuală.

Despre Ţuca Zbârcea & Asociaţii:

Cu o echipă formată din 90 de avocaţi în cadrul biroului din Bucureşti, dintre care 21 sunt parteneri, Ţuca Zbârcea & Asociaţii operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, cât şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu firma de avocatură Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii oferă asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii / privatizări, litigii şi arbitraje internaţionale, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit numeroase recunoaşteri şi distincţii pe plan local şi internaţional, fiind câştigătoarea premiului „Firma de Avocatură a Anului” în ultimii patru ani şi desemnată „Cea mai inovatoare casă de avocatură din Europa Continentală” de către Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordată cea mai importanţă distincţie a directorului internaţional de specialitate Chambers Europe – premiul „Law Firm of the Year” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), precum şi cel mai important premiu regional atribuit de revista britanică The Lawyer – „Firma de Avocatură a Anului pentru Europa de Est şi Balcani” (The Lawyer European Awards 2010).

În ultimii ani, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost inclusă pe lista celor mai buni angajatori din România, clasându-se pe primul loc în categoria IMM – „Best Employer in Romania 2009/10” – în cadrul studiului realizat de Aon Hewitt.

Portofoliul Ţuca Zbârcea & Asociaţii include numeroase companii naţionale şi multi-naţionale, importante instituţii financiare, precum şi autorităţi publice şi instituţii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienţi se numără: Erste Bank / Banca Comercială Română (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucureşti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Citeşte mai mult despre , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale