Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Call center Speak to Me la Curtea de Apel Craiova
16.11.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În continuarea unui program mai amplu de creştere a transparenţei sistemului judiciar, Curtea de Apel Craiova lansează proiectul “Speak to me” care oferă utilizatorilor posibilitatea accesării prin intermediul unui call center a informaţiilor privitoare la dosarele aflate pe rolul Curţii de Apel Craiova, a tribunalelor Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj şi a judecătoriilor Craiova, Slatina, Turnu-Severin şi Tg-Jiu.

Proiectul propune o interfaţă uşor de utilizat pentru toate categoriile de utilizatori şi permite informarea cetăţenilor 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână printr-un singur apel telefonic la un număr cu tarif normal, accesarea datelor realizându-se rapid şi facil.

Implementarea proiectului va presupune două etape, în perioada 15.11 – 01.12.2011 fiind făcute publice modul de accesare , natura informaţiilor din baza de date precum şi instanţele implicate în acest program, urmând ca începând cu data de 01.12.2011 acesta să devină pe deplin operaţional.

>> Detalii

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.