Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Call center Speak to Me la Curtea de Apel Craiova
16.11.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În continuarea unui program mai amplu de creştere a transparenţei sistemului judiciar, Curtea de Apel Craiova lansează proiectul “Speak to me” care oferă utilizatorilor posibilitatea accesării prin intermediul unui call center a informaţiilor privitoare la dosarele aflate pe rolul Curţii de Apel Craiova, a tribunalelor Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj şi a judecătoriilor Craiova, Slatina, Turnu-Severin şi Tg-Jiu.

Proiectul propune o interfaţă uşor de utilizat pentru toate categoriile de utilizatori şi permite informarea cetăţenilor 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână printr-un singur apel telefonic la un număr cu tarif normal, accesarea datelor realizându-se rapid şi facil.

Implementarea proiectului va presupune două etape, în perioada 15.11 – 01.12.2011 fiind făcute publice modul de accesare , natura informaţiilor din baza de date precum şi instanţele implicate în acest program, urmând ca începând cu data de 01.12.2011 acesta să devină pe deplin operaţional.

>> Detalii

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate