« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Curtea de Apel Constanta. Solutionarea cauzei in lipsa aparatorului uneia dintre parti pentru a pune concluzii
22.11.2011 | Raluca CÎRSTEA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Judecătorii Daniela Petrovici, Mihaela Popoacă şi Irina Bondoc au apreciat (în cuprinsul deciziei civile nr. 33 din 26 ianuarie 2009 pronunţată în recurs de Secţia civilă, minori şi familie, litigii de muncă şi asigurări sociale a Curţii de Apel Constanţa având ca obiect anulare act civilJURINDEX2010367021) că „omisiunea reprezentantului convenţional al apelanţilor de a prezenta tribunalului concluziile sale asupra procesului, chiar sub rezerva de a provoca rediscutarea unor chestiuni de fapt după repunerea pe rol a dosarului, nu poate avea  ca efect desfiinţarea hotărârii tribunalului pentru că procedura desfăşurată în faţa acestuia, în ansamblul său, a avut un caracter echitabil. Părţile au fost în mod efectiv ascultate şi ele au avut ocazia să-şi prezinte concluziile şi observaţiile lor, astfel încât soluţionarea cauzei în lipsa apărătorului apelanţilor, din motive imputabile acestuia, nu determină vicierea procedurii derulate.”

Raluca CÎRSTEA
avocat stagiar SĂVESCU VOINESCU ŞI ASOCIAŢII

 
Secţiuni: Drept civil, Jurisprudență Curți de Apel | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD