« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

HR cu aroma de cafea – negocierile colective
23.11.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a organizat prima întâlnire de la Cluj-Napoca din seria evenimentelor „HR cu aromă de cafea”, ce a avut ca temă desfăşurarea negocierilor colective în contextul noii legi a dialogului social. Principalele subiecte au vizat iniţieriea şi desfăşurarea negocierilor colective, reprezentativitatea partenerilor sociali în negociere, aplicabilitatea contractelor colective de muncă.

NNDKP organizează periodic evenimente informale de tip „business breakfast”, oferind ocazia clienţilor de a discuta, împreună cu avocaţii NNDKP, aspecte de interes din domenii precum dreptul concurenţei, dreptul muncii şi achiziţii publice.

Discuţiile interactive au fost moderate de Luminiţa Dima, Partener si coordonatorul practicii Dreptul muncii şi Cristina Bidiga, Asociat senior si coordonatorul biroului NNDKP de la Cluj-Napoca. La eveniment au participat specialişti în resurse umane şi legislaţia muncii din cadrul unor firme precum Nokia, Bechtel, Office Depot, Tenaris Silcotub, Friesland, Electrolux, Leoni Wiring Systems.

av. dr. Luminiţa Dima

Luminiţa Dima: „Aceste întâlniri informale oferă specialiştilor din resurse umane ocazia de a împărtăşi din experienţele proprii, de a căuta şi găsi împreună cu colegii noştri soluţii la problemele care vor apărea sau care au apărut deja în practică în interpretarea noi reglementări din domeniul relaţiilor de muncă.”

 
Secţiuni: Dreptul muncii | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD