Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

HR cu aroma de cafea – negocierile colective


23 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a organizat prima întâlnire de la Cluj-Napoca din seria evenimentelor „HR cu aromă de cafea”, ce a avut ca temă desfăşurarea negocierilor colective în contextul noii legi a dialogului social. Principalele subiecte au vizat iniţieriea şi desfăşurarea negocierilor colective, reprezentativitatea partenerilor sociali în negociere, aplicabilitatea contractelor colective de muncă.

NNDKP organizează periodic evenimente informale de tip „business breakfast”, oferind ocazia clienţilor de a discuta, împreună cu avocaţii NNDKP, aspecte de interes din domenii precum dreptul concurenţei, dreptul muncii şi achiziţii publice.

Discuţiile interactive au fost moderate de Luminiţa Dima, Partener si coordonatorul practicii Dreptul muncii şi Cristina Bidiga, Asociat senior si coordonatorul biroului NNDKP de la Cluj-Napoca. La eveniment au participat specialişti în resurse umane şi legislaţia muncii din cadrul unor firme precum Nokia, Bechtel, Office Depot, Tenaris Silcotub, Friesland, Electrolux, Leoni Wiring Systems.

av. dr. Luminiţa Dima

Luminiţa Dima: „Aceste întâlniri informale oferă specialiştilor din resurse umane ocazia de a împărtăşi din experienţele proprii, de a căuta şi găsi împreună cu colegii noştri soluţii la problemele care vor apărea sau care au apărut deja în practică în interpretarea noi reglementări din domeniul relaţiilor de muncă.”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro