Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Clifford Chance Badea a organizat masa rotunda cu tema „Utilizarea Internetului la locul de munca”


23 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Cyberlaw
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Marti, 22 noiembrie 2011, Clifford Chance Badea a organizat o masa rotunda cu tema „Utilizarea Internetului la locul de munca”  la care au fost invitati sa participe reprezentanti ai unor importante companii internationale si locale.

Mara Moga-Paler, Associate, Mihalea Mindru, Senior Associate Clifford Chance Badea si  Anca Podoleanu, Director Executiv al HR Club au condus discutiile care au vizat, in principal, drepturile si obligatiile angajatilor, riscurile la care angajatorii sunt  expusi, precum si cerintele specifice privind protectia datelor cu caracter personal rezultand din folosirea de catre angajati a retelelor de socializare, a e-mail-ului si a Internetului. Au fost prezentate, de asemenea, si cazuri din jurisprudenta internationala  si propuneri practice.

La eveniment au fost prezenti reprezentanti din companii si banci precum ING Bank, UniCredit, BRD Societe Generale, Samsung, Siemens,  Bergenbier, Cora, Colgate-Palmolive, Ernst & Young, Gebruder Weiss, JT International, Alpha Consult.

***

Clifford Chance este prezentă în România din 2006, când s-a asociat cu firma de avocatură Badea şi Asociaţii, înfiinţată de Daniel Badea şi Nadia Badea în 2002. Cele două firme au fuzionat la 1 mai 2009 si opereaza in prezent sub denumirea Clifford Chance Badea fiind singura firma din Magic Circle din Romania deplin integrata.

Biroul din Bucureşti are în prezent trei parteneri (Daniel Badea – Managing Partner, Nadia Badea şi Perry Zizzi) şi o echipă internaţională de 45 de avocaţi români, americani şi canadieni. Biroul face parte din regiunea Europa Centrală şi de Est a Clifford Chance, care mai deţine birouri şi în Istanbul, Moscova, Praga, Varşovia şi Kiev. Firma lucrează în mod regulat şi are legături strânse cu firme de avocatură din Ungaria, Bulgaria, Croaţia, Moldova şi Serbia, fiind un punct nodal pentru importante tranzacţii realizate în sud-estul Europei.

Clifford Chance Badea se implica în mod constant în tranzacţii complexe de împrumuturi sindicalizate, finantări, restructurări, emisiuni de eurobonduri şi de acţiuni pe pieţe internaţionale de capital, instrumente financiare derivate, achiziţii de companii de către investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructură şi autostrăzi, investiţii imobiliare etc, avand expertiza in toate domeniile dreptului comercial.

Firma ocupă locul intai în topul firmelor de avocatură din România pe 2011 la secţiunea Banking & Finance în cele mai recente ediţii Legal 500, IFLR 1000 şi Chambers and Partners.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro