Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Prelungirea Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate
25.11.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 833 din data de 24 noiembrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 2725/2011 pentru aprobarea unor derogari de la dispozitiile Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 1995/2011.

Actul normativ aproba, pentru anul 2011, cateva derogari de la dispozitiile Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 1.995/2011.

Derogarile aprobate prin noul act normativ sunt urmatoarele:
– contractul de finantare nerambursabila este valabil pana la data de 31 decembrie 2011;
– ultima cerere de decontare din cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate se poate depune, cel mai tarziu, la data de 15 decembrie 2011, iar decontarea se efectueaza pana la data de 23 decembrie 2011 inclusiv;
– valabilitatea notei de inscriere nu poate depasi data de 12 decembrie 2011;
– in cazul in care achizitionarea tractorului nou/masinii agricole autopropulsate noi nu se realizeaza ca urmare a culpei exclusive a producatorului validat, acesta are obligatia de a oferi proprietarului inscris si acceptat de catre Administratia Fondului pentru Mediu, in maximum 90 de zile de la data de 31 decembrie 2011, posibilitatea achizitionarii tractorului nou/masinii agricole autopropulsate noi, din al carui/carei pret se va scadea contravaloarea primei de casare.

Reamintim ca obiectul programului il reprezinta finantarea nerambursabila din Fondul pentru mediu, acordata sub forma primei de casare, pentru achizitionarea tractoarelor si masinilor agricole autopropulsate noi, mai putin poluante, in schimbul predarii spre casare a tractoarelor si masinilor agricole autopropulsate uzate.

Cuantumul primei de casare este de cel mult 17.000 lei, fara ca aceasta sa depaseasca 40% din pretul de achizitie, pret care nu include TVA, al tractorului nou sau al masinii agricole autopropulsate noi.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.