Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Craiova. Sistemul call center operational de la 1 decembrie 2011
28.11.2011 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Craiova, incepand cu data de 1 decembrie 2011 sistemul call center „Speak to me” va fi operational in cadrul Curtii de Apel Craiova 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar printr-un singur apel telefonic la numarul 0351403100, număr cu tarif normal, se pot obtine informaţii privitoare la dosarele aflate pe rolul Curţii de Apel Craiova, a tribunalelor Dolj, Olt, Mehedinţi, Gorj şi a judecătoriilor Craiova, Slatina, Turnu-Severin şi Tg-Jiu, actualizarea informatiilor facandu-se zilnic.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate