Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Drept procesual penal | Anastasiu Crisu


29 noiembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Editia a treia a cursului Drept procesual penal | Anastasiu Crisu contine o analiza cuprinzatoare a dispozitiilor Codului de procedura penala. Cuprinsul bogat abordeaza, atat in ce priveste partea generala, cat si in ce priveste partea speciala, detaliat institutiile clasice si cele nou aparute.

Lucrarea este la zi (20 noiembrie 2011). In plus fata de editia anterioara, lucrarea asimileaza cele mai recente solutii date in recurs in interesul legii de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si este actualizata cu trimiteri la dispozitiile noului Cod civil, intrat in vigoare la 1 octombrie 2011, care aduc unele modificari in materia raspunderii civile pentru fapta altuia, cu implicatii in privinta angajarii raspunderii partii responsabile civilmente, precum si referitor la autoritatea hotararii penale in procesele civile.

Cartea este utila nu doar pentru studenti, ci si pentru absolventii facultatilor de drept care se pregatesc pentru examenele/concursurile de intrare in profesie.

dr. Andrei Savescu

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică