Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucuresti. Lansare de carte: PRACTICA AVOCATIALA. UPDATE: Cum a fost. UPDATE: VIDEO

06.12.2011 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

UPDATE: VIDEO

Baroul Bucureşti, vă invită astăzi, miercuri, 30 noiembrie 2011, la ora 14:00 în Biblioteca “Avocat Victor ANAGNOSTE” a Baroului Bucureşti, situată în PALATUL de JUSTIŢIE la lansarea lucrării

 

PRACTICĂ AVOCAŢIALĂ

 

Vor fi prezenţi autorii: av. dr. Andrei E. Săvescu, av. Marinela Cioroabă şi av. Ruxandra Niţoiu.

Vor participa şi vor vorbi despre carte: av. dr. Gheorghe Florea, preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, şi jud. dr. Dan Lupaşcu, preşedintele Curtii de Apel Bucureşti.

Amfitrionul evenimentului este av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu, membru al Consiliului Baroului Bucureşti.

NOTA JURIDICE.ro: Fiind ziua Sfântului Andrei, Andrei Săvescu a pregătit câte un ecler de la cofetăria Ana pentru participanţi… 🙂

* * *

Cum a fost: Lucrarea a fost analizată de av. dr. Gheorghe FLOREA, Preşedintele U.N.B.R. şi de judecător dr. Dan LUPAŞCU, Preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, ambii au evidenţiat importanţa unei lucrări scrise de trei practicieni ai dreptului (av. dr. Andrei SĂVESCU, av. Marinela CIOROABĂ şi av. Ruxandra NIŢOIU) în contextual aplicării noilor coduri.

La această lansare a fost prezent şi av. dr. Constantin D. VIŞINESCU care a subliniat importanţa acestei cărţi scrise de avocaţi, amintind că în cei 65 de ani cât a activat în Baroul Bucureşti, avocaţii au conservat tradiţia profesiei, iar în prezent aceasta s-a dezvoltat.

A luat cuvântul dl. Nicolae CÂRSTEA, Preşedintele editurii UNIVERSUL JURIDIC, editură care a publicat lucrarea.

În numele autorilor, av. dr. Andrei SĂVESCU a mulţumit celor prezenţi la lansare.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Baroul Bucuresti. Lansare de carte: PRACTICA AVOCATIALA. UPDATE: Cum a fost. UPDATE: VIDEO”

  1. Luiza NEAGU spune:

    La multi ani, Andrei Savescu!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate