Content video
CorporatePlatinum members
 1 comentariu

Baroul Bucuresti. Lansare de carte: PRACTICA AVOCATIALA. UPDATE: Cum a fost. UPDATE: VIDEO
06.12.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, VIDEO
JURIDICE - In Law We Trust

UPDATE: VIDEO

Baroul Bucureşti, vă invită astăzi, miercuri, 30 noiembrie 2011, la ora 14:00 în Biblioteca “Avocat Victor ANAGNOSTE” a Baroului Bucureşti, situată în PALATUL de JUSTIŢIE la lansarea lucrării

 

PRACTICĂ AVOCAŢIALĂ

 

Vor fi prezenţi autorii: av. dr. Andrei E. Săvescu, av. Marinela Cioroabă şi av. Ruxandra Niţoiu.

Vor participa şi vor vorbi despre carte: av. dr. Gheorghe Florea, preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România, şi jud. dr. Dan Lupaşcu, preşedintele Curtii de Apel Bucureşti.

Amfitrionul evenimentului este av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu, membru al Consiliului Baroului Bucureşti.

NOTA JURIDICE.ro: Fiind ziua Sfântului Andrei, Andrei Săvescu a pregătit câte un ecler de la cofetăria Ana pentru participanţi… 🙂

* * *

Cum a fost: Lucrarea a fost analizată de av. dr. Gheorghe FLOREA, Preşedintele U.N.B.R. şi de judecător dr. Dan LUPAŞCU, Preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, ambii au evidenţiat importanţa unei lucrări scrise de trei practicieni ai dreptului (av. dr. Andrei SĂVESCU, av. Marinela CIOROABĂ şi av. Ruxandra NIŢOIU) în contextual aplicării noilor coduri.

La această lansare a fost prezent şi av. dr. Constantin D. VIŞINESCU care a subliniat importanţa acestei cărţi scrise de avocaţi, amintind că în cei 65 de ani cât a activat în Baroul Bucureşti, avocaţii au conservat tradiţia profesiei, iar în prezent aceasta s-a dezvoltat.

A luat cuvântul dl. Nicolae CÂRSTEA, Preşedintele editurii UNIVERSUL JURIDIC, editură care a publicat lucrarea.

În numele autorilor, av. dr. Andrei SĂVESCU a mulţumit celor prezenţi la lansare.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti