Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Inaugurarea Curtii de Apel Bucuresti si a Judecatoriei sectorului 5
01.09.2006 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Ieri a fost inaugurat sediul Curtii de Apel Bucuresti si al Judecatoriei sectorului 5. Au participat si:

Traian Basescu, presedintele Romaniei:
„Nu pot sa tratez, astfel, cu mai putina importanta acest eveniment, reinaugurarea Palatului de Justitie, care gazduieste in conditii moderne Curtea de Apel Bucuresti si Judecatoria Sectorului 5. Efortul pentru redeschiderea Palatului de Justitie la standarde corespunzatoare pentru judecatori si public este un moment cu o semnificatie oarecare, mai ales ca toti vorbim de importanta Justitiei in consolidarea statului de drept. Suntem in Sala Pasilor Pierduti, va fi greu sa-i schimbam numele, dar o putem boteza Sala Sperantei, speranta cu care se adreseaza oamenii dumneavoastra.”

Monica Macovei, ministrul Justitiei:
„La Ministerul Justitiei a fost trimis un raport intermediar al Curtii de Conturi care identificase nereguli la licitatie, la incheierea primului act aditional si ni s-a cerut sa efectuam un audit pe executarea lucrarilor. Am facut acest lucru si am trimis raportul Curtii de Conturi, in urma cu aproape doua luni, fara sa primim vreun raport final.”

Dan Lupascu, presedintele CAB:
„Este o zi in care facem un pas spre normalitate. Adevaratul judecator al activitatii noastre este cetateanul.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate