Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Noile modificari la tarifele CFR
01.12.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

 
SMARTBILL

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 847 din data de 29 noiembrie 2011 a fost publicat Ordinul ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 944/2011 privind aprobarea tarifelor pentru deservire generala in transportul feroviar public de calatori.

Noile tarife pentru deservirea generala in transportul feroviar public de calatori se vor aplica de la data de 11 decembrie 2011, odata cu intrarea in vigoare a Noului mers al trenurilor.

Incepand cu data mentionata, acceleratele si rapidele urmeaza a fi inlocuite de noile trenuri Interregio. Tarifele la trenurile Interregio vor fi cuprinse intre cele actuale de accelerat si rapid.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.