Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Popovici Nitu & Asociatii a asistat Auchan in procesul de achizitie a platformei Tricodava


4 decembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Popovici Niţu & Asociaţii a asistat Auchan în procesul de achiziţie a fostei platforme industriale Tricodava din Bucureşti de la investitorul spaniol Pryconsa, într-o tranzacţie de milioane de euro.

Firma a consiliat Auchan inclusiv cu privire la structurarea şi implementarea unui mecanism complex de achiziţie, care a implicat emiterea unor instrumente de plată şi garantare a plăţii de bănci din România şi din străinatate.

Echipa Popovici Niţu & Asociaţii a fost formată din 5 avocaţi şi a fost coordonată de Bogdan C. Stoica, Partener în practica de M&A/Corporate, şi de Irina Ivanciu, Avocat Colaborator Senior. Consultanţa fiscală aferentă tranzacţiei a fost asigurată de o echipă coordonată de Mihaela Pohaci, consultant fiscal asociat în cadrul Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL.

În ultimii ani, Popovici Niţu & Asociaţii a asistat Auchan cu privire la numeroase achiziţii, printre care (i) achiziţia Platformei Electroputere Craiova, pentru dezvoltarea centrului comercial Electroputere Shoping Center, (ii) achiziţia Proiectelor Polus Constanţa şi Coresi Braşov, dar şi cu privire la (iii) proiectele pentru dezvoltarea de hypermarketuri în European Retail Parks din Bucureşti, Târgu Mureş şi Suceava.

Popovici Niţu & Asociaţii a fost reconfirmată constant în ultimii ani ca Numărul 1 în Fuziuni şi Achiziţii. Mai mult, cinci avocaţi ai Firmei au fost incluşi de Forbes Romania în M&A Top Forbes, clasamentul care a cuprins primii 10 avocaţi care au coordonat cele mai multe achiziţii în 2010.

Popovici Niţu & Asociaţii este unul dintre principalii jucători pe piaţa serviciilor juridice, activând în tranzacţii private în care reprezintă interesele investitorilor. Popovici Niţu & Asociaţii şi Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL grupează mai mult de 85 avocaţi şi consultanţi fiscali.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii