Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Popovici Nitu & Asociatii a asistat Auchan in procesul de achizitie a platformei Tricodava
04.12.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Fuziuni și achiziții
JURIDICE - In Law We Trust

Popovici Niţu & Asociaţii a asistat Auchan în procesul de achiziţie a fostei platforme industriale Tricodava din Bucureşti de la investitorul spaniol Pryconsa, într-o tranzacţie de milioane de euro.

Firma a consiliat Auchan inclusiv cu privire la structurarea şi implementarea unui mecanism complex de achiziţie, care a implicat emiterea unor instrumente de plată şi garantare a plăţii de bănci din România şi din străinatate.

Echipa Popovici Niţu & Asociaţii a fost formată din 5 avocaţi şi a fost coordonată de Bogdan C. Stoica, Partener în practica de M&A/Corporate, şi de Irina Ivanciu, Avocat Colaborator Senior. Consultanţa fiscală aferentă tranzacţiei a fost asigurată de o echipă coordonată de Mihaela Pohaci, consultant fiscal asociat în cadrul Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL.

În ultimii ani, Popovici Niţu & Asociaţii a asistat Auchan cu privire la numeroase achiziţii, printre care (i) achiziţia Platformei Electroputere Craiova, pentru dezvoltarea centrului comercial Electroputere Shoping Center, (ii) achiziţia Proiectelor Polus Constanţa şi Coresi Braşov, dar şi cu privire la (iii) proiectele pentru dezvoltarea de hypermarketuri în European Retail Parks din Bucureşti, Târgu Mureş şi Suceava.

Popovici Niţu & Asociaţii a fost reconfirmată constant în ultimii ani ca Numărul 1 în Fuziuni şi Achiziţii. Mai mult, cinci avocaţi ai Firmei au fost incluşi de Forbes Romania în M&A Top Forbes, clasamentul care a cuprins primii 10 avocaţi care au coordonat cele mai multe achiziţii în 2010.

Popovici Niţu & Asociaţii este unul dintre principalii jucători pe piaţa serviciilor juridice, activând în tranzacţii private în care reprezintă interesele investitorilor. Popovici Niţu & Asociaţii şi Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL grupează mai mult de 85 avocaţi şi consultanţi fiscali.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti