Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Calendarul sedintelor Consiliului UNBR si al examenelor in anul 2012
06.12.2011 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a dat publicitatii luni, 5 decembrie 2011, Hotararea Consiliului UNBR nr. 300 din data de 3 decembrie 2011 privind: calendarul desfăşurării şedinţelor Comisiei Permanente a U.N.B.R. şi ale Consiliului U.N.B.R., Congresul avocaţilor 2012 (la Bucureşti), data examenului de dobândire a titlului profesional de avocat definitiv pentru candidaţii care, în condiţiile legii şi ale statutului profesiei de avocat, se află la al doilea sau al treilea examen şi care nu au urmat cursurile INPPA, data începerii  examenului de primire în profesia de avocat şi data începerii examenului de absolvire a cursurilor INPPA, în anul 2012.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate