Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Cinci membri CSM acuza Info CSM


6 decembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 5 decembrie 2011, cinci membri ai CSM i-au adresat o scrisoare președintelui CSM prin care acuză „modul defectuos în care funcționează pagina de știri a Consiliului, respectiv infocsm”.

”Această pagină trebuie să fie o prezentare a activităților Consiliului, a pozițiilor exprimate în cadrul acestuia (dacă se dorește asta), pe un ton neutru, profesionist și argumentat și nu cu tonalități ori metehne de tabloid, indicând, fără putință de tăgadă, o lipsă de echilibru. Cu atât mai mult cu cât media obișnuiește să preia declarațiile ori punctele de vedere exprimate acolo”, se arată în solicitarea semnată de Georgiana Iorgulescu, Mona-Maria Pivniceru, Alina Nicoleta Ghica, Ana Cristina Lăbuș și Marius Tudose.

”Solicităm publicarea punctului nostru de vedere pe acest site, cu rezerva publicării, de către noi, pe orice alt site disponibil, în caz de refuz”, mai spun cei cinci.

>> sursa: Info CSM


Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică