Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Noul Cod Civil – Cluj-Napoca, 15-17 decembrie 2011
08.12.2011 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

ELSA Cluj-Napoca organizează în perioada 15-17 decembrie 2011, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, Conferința Națională

Noul Cod Civil

Partener media: JURIDICE.ro

Adaptat la nevoile societăţii româneşti actuale şi ridicând multe provocări în rândul studenţilor şi practicienilor, Noul Cod Civil a intrat anul acesta în vigoare după 145 de ani de existenţă a vechiului Cod Civil.

Locurile sunt limitate la numărul de 130. Pentru cei din Cluj-Napoca, biletele pot fi achiziționate din sala 319 din cadrul Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai. Prețul unui bilet pentru o zi de conferință este de 5 RON, iar pentru participarea la întreaga conferință este de 12 RON.

Contact:  vpsc@cluj-napoca.elsa.ro; 0747617179

>> Programul evenimentului

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate