Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Perchizitie casa judecator. Aviz CSM


9 decembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 7 decembrie 2011, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat percheziţia la domiciliu, reţinerea şi arestarea preventivă a învinuitei Anişoara Topor, judecător la Judecătoria Focşani, potrivit unui comunicat al CSM.

Solicitarea de încuviinţare a percheziţiei, reţinerii şi arestării preventive a  fost prezentată Secţiei pentru judecători a CSM de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru presupuse fapte de corupţie săvârşite de magistrat.

Joi, 8 decembrie 2011, procurorii DNA au perchezitionat casa judecatoarei si cabinetul de avocatura al sotului sau, Marin Topor, din Baroul Vrancea.

Jud. dr. Costica Dita, presedintele Tribunalului Vrancea, a declarat pentru adevarul.ro: „Nu ştiam de această acţiune a DNA. Cererea de percheziţie nu trece pe la noi, ci probabil pe la Curtea de Apel Bucureşti. Nu am nicio informaţie despre dosar. Ştiu că au mai fost reclamaţii la adresa doamnei judecător, iar în trecut Inspecţia Judiciară a efectuat verificări, dar rezultatul verificărilor nu ni se comunică nouă. Sunt mulţi judecători cărora li se fac plângeri.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică