Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Privatizarea Oltchim va fi asistata de PricewaterhouseCoopers Management Consultants S.R.L.
13.12.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie a semnat in data de 8 decembrie 2011, Contractul de Servicii de Consultanta cu S.C.PricewaterhouseCoopers Management Consultants S.R.L., pentru pregatirea si derularea privatizarii S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu-Valcea, potrivit unui comunicat al MECMA.

Procesul de selectare a fost initiat prin publicarea în data de 28 octombrie 2011 a anunţului publicitar în două publicaţii naţionale, Romania Libera şi Ziarul Financiar, într-o publicaţie internaţională de profil, Financial Times, precum şi prin postarea pe site-ul oficial al O.P.S.P.I.

Au fost depuse oferte de:
1. S.C. PricewaterhouseCoopers Management Consultants S.R.L.
2. Consortiul format din KPMG Romania S.R.L. si White & Case Pachiu SCA
3. Consortiul format din Taylor DeJongh si SNR Denton.

Comisia de selectare a Consultantului, numită prin ordin al ministrului economiei, comerţului şi mediului de afaceri, împreună cu consultantul juridic care acordă serviciile de asistenţă juridică în cadrul acestui proces, respectiv Societatea Civila de Avocati Musat si Asociatii, au analizat si evaluat ofertele depuse de S.C. PricewaterhouseCoopers Management Consultants S.R.L. si de Consortiul format din KPMG Romania S.R.L. si White & Case Pachiu SCA, care au îndeplinit condiţiile de eligibilitate şi a caror Oferte Tehnice au întrunit punctajul minim precizat prin Caietul de Sarcini.

Oferta depusa de S.C. PricewaterhouseCoopers Management Consultants S.R.L a obtinut cel mai mare punctaj si a fost declarata “Oferta Castigatoare”, iar Ofertantul S.C. PricewaterhouseCoopers Management Consultants S.R.L. a fost declarat “Ofertant selectat”.

În perioada imediat următoare vor fi demarate de către consultant, activităţile asumate prin Contractul de Servicii de Consultanta.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti