Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Lidia Barac a inmanat diplome in cadrul Programului Lideri pentru Justitie
14.12.2011 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 12 decembrie 2011, Secretarul de Stat, Lidia Barac, a înmânat în cadrul Conferinţei de încheiere a celei de-a doua sesiuni a Programului Lideri pentru Justiţie (Leadership program for Romanian junior lawyers), diplomele de lideri tinerilor înscrişi în competiţie, potrivit unui comunicat al MJ.

Lidia Barac: „Doresc să îi felicit pe organizatori pentru faptul că acest proiect nu numai că a prins viaţă, dar iată-ne la a doua ediţie. În Justiţie este nevoie de excelenţă! Deja aţi păşit cu dreptul în această zonă. Pasiunea şi caracterul sunt două lucruri care, dacă vă însoţesc pretutindeni şi mai adăugaţi credinţa, ajungeţi foarte departe – departe în cunoaşterea dreptului şi în ceea ce construiţi dumneavoastră în comunitatea pe care o deserviţi. Să luaţi destinele oamenilor în mâinile dumneavoastră, să distribuiţi drepturile şi libertăţile fundamentale, să observaţi încălcările acestor drepturi şi să ajustaţi valorile societăţii reprezintă o misiune ce vă poate înălţa şi nu vă oboseşte niciodată! Aveţi curaj, aveţi încredere şi participaţi la tot ceea ce înseamnă schimb de bune practici şi câştig de competenţe umane şi sociale!

În numele ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, ţin să vă readuc aminte că porţile Ministerului Justiţiei sunt deschise pentru practica studenţilor, a auditorilor de Justiţie, dar şi pentru un schimb de experienţă chiar după ce vă începeţi activitatea, indiferent de zona în care profesaţi.

În subordinea Ministerului Justiţiei se află Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Este o zonă în care vă invit să păşiţi. Aveţi multe lucruri de dobândit din perspectiva competenţelor umane şi sociale. Apoi, prin Codul penal şi Codul de procedură penală, serviciile de probaţiune capătă un rol extraordinar prin capacitatea acestora de educare şi reintegrare. Încercaţi să mişcaţi lucrurile! Justiţia are nevoie de lideri!”


Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti