Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații

Noi promovari la Tuca Zbarcea & Asociatii

14 decembrie 2011 | JURIDICE.ro

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a efectuat 10 promovări interne şi anunţă extinderea echipei şi în 2012, pentru care a închiriat un spaţiu suplimentar de birouri în suprafaţă de 917 mp în clădirea America House din Piaţa Victoriei.

Firma de avocatură a anunţat zece promovări interne, ca urmare a evaluărilor profesionale derulate în luna noiembrie. Cele mai multe promovări, în număr de şapte, au fost la statut de Managing Associate. De asemenea, alţi trei avocaţi colaboratori au devenit seniori în cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Numirile sunt efective de la 1 ianuarie 2012.

Potrivit lui Florentin Ţuca, Managing Partner, rezultatele meritorii în urma evaluărilor şi profilul profesional actual al celor zece avocaţi i-au recomandat pentru o avansare în ierarhia firmei de avocatură. „Misiunea noastră a fost una grea, dat fiind numărul mare de avocaţi cu o evoluţie profesională remarcabilă în ultimele 12 luni. Avem încredere în potenţialul lor viitor, toţi fiind avocaţi cu indiscutabilă experienţă juridică şi un aport important în gestionarea proiectelor actuale şi de perspectivă ale firmei. În mod special, cei şapte Managing Associates vor avea de acum înainte ocazia de a se implica activ în treburile firmei, asumându-şi şi o serie de responsabilităţi administrative”, a adăugat Florentin Ţuca.

Noii Managing Associates sunt Anca Jurcovan, Oana Gavrilă, Mihaela Maxim (Ivan), Oana Cornescu, Raluca Mişu, Dragoş Apostol şi Dominic Morega. Promovările la statut de avocat senior i-au vizat pe Geanina Tache, Alexandru Anghel şi Oana Mina.

Reprezentanţii firmei de avocatură au precizat că evaluările anuale vizează în principal conduita profesională, performanţele, abilităţile de a gestiona şi coordona echipe, aptitudinile de comunicare şi relaţionare, dar şi gradul de respectare şi conformare cu regulile de ordine interioară ale firmei. În funcţie de rezultatul evaluărilor sunt luate deciziile privind promovările în cadrul firmei, dar şi cele la statut de partener. Anul trecut, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a operat 11 promovări interne, dintre care şase au fost în poziţii de partener.

„Decizia din acest an de a menţine structura de conducere actuală, cu 21 de parteneri, este legată în principal de incertitudinile relative la mersul pieţelor. Noi rămânem fideli angajamentului asumat de la înfiinţarea firmei privind accesul real la structura de parteneriat”, a punctat Florentin Ţuca.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a anunţat că eforturile de consolidare a echipei vor continua şi în anul următor, cu recrutarea de avocaţi specializaţi în domenii precum litigii, drept financiar-bancar, dreptul muncii, taxe şi fiscalitate. De asemenea, în susţinerea planurilor de extindere, firma a închiriat un spaţiu suplimentar de 917 mp în clădirea America House, ajungând astfel la o suprafaţă totală de 2.600 mp.

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Arbitraj comercial

Despre avocaţii promovaţi în cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii:

Anca Jurcovan, Managing Associate, deţine o experienţă practică de 7 ani în domeniul dreptului concurenţei şi al dreptului proprietăţii intelectuale. În mod special, ea a asistat cu succes mari jucători de pe piaţă în investigaţiile antitrust ale Consiliului Concurenţei şi a oferit consultanţă beneficiarilor şi entităţilor publice în cadrul procedurilor de autorizare şi investigaţie ale masurilor de ajutor de stat desfăşurate de Comisia Europeană. De asemenea, experienţa sa include asistenţă acordată în obţinerea autorizărilor operaţiunilor de concentrare economică, a dispenselor înţelegerilor dintre agenţi economici, precum şi în litigii privind aspecte de dreptul concurenţei.

Oana Gavrilă, Managing Associate, este avocat pledant cu o experienţă de 7 ani în litigii comerciale şi civile, precum şi litigii fiscale. În ultimii ani, şi-a concentrat activitatea pe reprezentarea clienţilor firmei în cauze de contencios administrativ, îndeosebi acţiuni având ca obiect anularea/contestarea actelor administrative emise de autorităţi contractante în diverse proceduri de achiziţii publice, proiecte de concesiune şi PPP.

Mihaela Maxim (Ivan), Managing Associate, este avocat pledant cu o experienţă de 7 ani, oferind asistenţă legală şi reprezentare în cauze de drept civil şi comercial având ca obiect acţiuni privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală si acte de concurenţă neloială, precum şi arbitraje comerciale interne şi litigii de dreptul muncii. De asemenea, ea s-a specializat în cauze vizând anularea actelor administrative emise de autorităţi administrativ-fiscale, vamale sau din domeniul concurenţei.

Oana Cornescu, Managing Associate, deţine o experienţă juridică de 12 ani dobândită în calitate de avocat, dar şi de consilier juridic timp de 7 ani în cadrul Ministerului Finanţelor Publice. Specializările sale includ asistenţă şi reprezentare în dispute comerciale născute în temeiul relaţiilor comerciale de drept român, inclusiv proceduri arbitrale interne şi internaţionale (conform regulilor ICC, UNCITRAL şi ICSID), precum şi litigii de drept administrativ/contencios administrativ şi fiscal.

Raluca Mişu, Managing Associate, face parte din echipa de drept imobiliar a firmei, având o experienţă de peste 7 ani în servicii de asistenţă juridică acordate pentru achiziţia, implementarea şi dezvoltarea de proiecte imobiliare în România, inclusiv structurarea tranzacţiilor imobiliare şi a procesului de finanţare aferent. Alte domenii de specializare includ dreptul societar şi comercial, precum şi dreptul financiar-bancar, cu accent pe restructurarea portofoliului de creanţe şi garanţii sau renegocierea angajamentelor comerciale în derulare.

Dragoş Apostol, Managing Associate, s-a alăturat Ţuca Zbârcea & Asociaţii după câţiva ani petrecuţi în cadrul altor firme de avocatură, printre care NNDKP. El revine astfel în echipa firmei alături de care activase în perioada 2005-2008. În ultimii 12 ani, Dragoş a acordat asistenţă juridică în proiecte complexe de concesiuni şi drept imobiliar, precum şi fuziuni, achiziţii şi procese de privatizare, reprezentând investitori importanţi în domeniul minier, petrol/gaze, construcţii de maşini, agricultură, industria alimentară, precum şi fonduri de tip private equity sau societăţi de administrare a activelor.

Dominic Morega, Managing Associate, s-a alăturat Ţuca Zbârcea & Asociaţii după 8 ani de activitate în cadrul Muşat & Asociaţii. El deţine o experienţă de 14 ani în domeniile farma, drept societar, fuziuni şi achiziţii sau litigii, asigurând în principal asistenţă unora dintre cei mai importanţi jucători internaţionali din industria farmaceutică sau activând pe piaţa serviciilor din domeniul sănătăţii. Totodată, el a fost implicat în elaborarea şi revizuirea unor importante proiecte normative din domeniul farmaceutic sau al serviciilor medicale.

Geanina Tache, Avocat senior, deţine o experienţă practică de 6 ani de zile în litigii civile şi comerciale, litigii de contencios administrativ şi fiscal, proceduri de executare silită etc. De asemenea, ea a asigurat servicii de asistenţă şi în domeniul dreptului imobiliar şi societar.

Alexandru Anghel, Avocat senior, îmbină 12 ani de experienţă acumulată în activitatea de consultanţă şi de avocat pledant, asigurând asistenţă juridică în domeniile dreptului societar/comercial, dreptului imobiliar şi în materia fuziunilor şi achiziţiilor, reprezentând totodată clienţi ai firmei în faţa instanţelor judecătoreşti de toate gradele în cauze de drept civil, drept comercial şi societar, litigii imobiliare, contencios administrativ, proceduri de executare silită şi insolvenţă.

Oana Mina, Avocat senior, face parte din echipa de drept imobiliar a firmei iar în ultimii 5 ani a asigurat asistenţă juridică în diversele etape de implementare şi dezvoltare a proiectelor imobiliare, inclusiv asistenţă privind redactarea şi negocierea contractelor de vânzare-cumpărare, de tip joint-venture şi altor contracte comerciale în domeniul imobiliar. De asemenea, a acordat consultanţă în ceea ce priveşte aspectele juridice legate de administrarea şi operarea proprietăţilor din portofoliile clienţilor firmei („property management”).

Despre Ţuca Zbârcea & Asociaţii: Cu o echipă formată din 95 de avocaţi în cadrul biroului din Bucureşti, dintre care 21 sunt parteneri, Ţuca Zbârcea & Asociaţii operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, cât şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu firma de avocatură Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii oferă asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii / privatizări, litigii şi arbitraje internaţionale, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit numeroase recunoaşteri şi distincţii pe plan local şi internaţional, fiind câştigătoarea premiului „Firma de Avocatură a Anului” în ultimii patru ani şi desemnată „Cea mai inovatoare casă de avocatură din Europa Continentală” de către Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordată cea mai importanţă distincţie a directorului internaţional de specialitate Chambers Europe – premiul „Law Firm of the Year” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), precum şi cel mai important premiu regional atribuit de revista britanică The Lawyer – „Firma de Avocatură a Anului pentru Europa de Est şi Balcani” (The Lawyer European Awards 2010).

În ultimii ani, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost inclusă pe lista celor mai buni angajatori din România, clasându-se pe primul loc în categoria IMM – „Best Employer in Romania 2009/10” – în cadrul studiului realizat de Aon Hewitt.

Portofoliul Ţuca Zbârcea & Asociaţii include numeroase companii naţionale şi multi-naţionale, importante instituţii financiare, precum şi autorităţi publice şi instituţii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienţi se numără: Erste Bank / Banca Comercială Română (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucureşti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale