Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Let’s meet a Judge – Cristi Danilet
15.12.2011 | Ionut ATITIENEI, Ionut ATITIENEI

Asociația Studenților Universității ”Nicolae Titulescu” organizează în fiecare an universitar întâlniri informale cu personalități din diverse domenii juridice.

Avem deosebita plăcere de a vă invita pe data de 15 decembrie 2011, ora 18:00, în amfiteatrul 1 al Universităţii „Nicolae Titulescu” la intalnirea informală cu Domnul Cristi Danileţ, membru CSM, ales din partea Judecătorilor.

Înca din anul 1998, Domnul Cristi Danileţ a fost judecător la Judecătoria Vatra-Dornei apoi la Judecătoria Cluj-Napoca şi Tribunalul Cluj. În anul 2005 a fost detaşat la Ministerul Justiţiei fiind numit consilier al Ministrului justiţiei.

În perioada 2007 – 2010 a revenit ca judecător la Tribunalul Cluj şi apoi vicepreşedintele Judecătoriei Oradea urmând ca din 2011 şi până în prezent să deţină calitatea de membru CSM, ales din partea Judecătorilor.

În cadrul acestei întălniri informale, invitații vor avea posibilitatea să obțină informații folositoare cu privire la profesia de judecător, vor putea să participe în mod activ și să adreseze întrebări invitatului într-un cadru organizat.

Ariile de expertiză ale Domnului Cristi Danileţ sunt printre altele:

– independenţa justiţiei;

– imparţialitatea judecătorilor;

– integritatea judiciară: deontologia magistraţilor, corupţia judiciară;

– justiţia juvenilă;

– mijloace alternative de soluţionare a litigiilor.

Astfel, dacă sunteți interesați în mod deosebit de profesia de judecător sau dacă doriți să aflați mai multe informații despre ce înseamnă cu adevărat această profesie vă așteptăm joi, 15 decembrie, ora 18:00, în Amfiteatrul I al Universității ”Nicolae Titulescu”.

Asociația Studenților Universității ”Nicolae Titulescu

Organizatori:

ATITIENEI Ionuț

VLAD Catalin Alexandru


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.