Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Zamfirescu Racoti Predoiu promoveaza sapte avocati
15.12.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a efectuat la începutul lunii decembrie 2011 şapte promovări ca urmare a procesului anual de evaluare a performanţelor profesionale ale avocaţilor colaboratori.

Alina Tugearu a fost numită Managing Associate în cadrul departamentului de litigii, aceasta urmând să coordoneze proiecte în materii precum arbitraj intern şi internațional, proprietate intelectuală, litigii comerciale şi administrative. Cătălin Micu a fost numit Managing Associate în cadrul departamentului consultanță si va coordona proiectele de dreptul muncii şi dreptul mediului.

Performanțele profesionale au stat de asemenea la baza promovărilor la statut de Senior Associate ale avocaților: Iuliana Negoiță (consultanță), Larisa Popoviciu (consultanță), Cătălin Gurița-Manole (litigii), Cristian Mîneran (litigii) şi Valentin Moroeanu (litigii).

„Aceste modificări de structură reprezintă doar formalizarea unei autorități pe care avocații promovați şi-au câştigat-o deja în firmă”, a declarat Stan Tîrnoveanu, Managing Partner Zamfirescu Racoți Predoiu.

Alina Tugearu este specializată într-o gamă largă de cazuri de litigii civile şi comerciale. Practica Alinei se concentrează pe acordarea de asistență juridică şi reprezentare a clienților în fața instanțelor de arbitraj, din România sau internaționale, precum şi o gamă largă de proceduri de Soluționare Alternativă a Disputelor. În cei şapte ani de activitate, Alina a acumulat o experiență bogată în domeniul dreptului proprietății intelectuale, dar şi al pieței de capital.  Alina este membru al Baroului Bucureşti din anul 2005 şi a absolvit studii de masterat în drept in cadrul Universitatii Sorbona.

Cătălin Micu are experiență solidă în dreptul muncii. Cătălin oferă asistenţă juridică în domeniul negocierii contractelor, implementării sistemelor sofisticate de organizare a managementului şi transferurilor societare importante. Cătălin este, de asemenea, specializat în domeniul energiei si dreptul mediului, fiind implicat în proiecte de importanţă majoră în această arie de practică. Cătălin este membru al Baroului Bucureşti din anul 2005 si s-a alăturat echipei ZRP în anul 2006.

Iuliana Negoiță a acumulat o experiență bogată în domeniul Achiziţiilor Publice de bunuri, servicii şi lucrări. Expertiza sa în Proiectări, Construcţii şi Proiecte Industriale/ Contracte Comerciale Internaţionale cuprinde o gamă largă de activităţi legate de contracte FIDIC. Iuliana este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006.

Larisa Popoviciu este specializată în domeniul dreptului Societar & Comercial şi Imobiliar. Larisa asigură asistenţă juridică cu privire la o gamă largă de activităţi legate de investiţii imobiliare şi activităţi de gestionare a activelor societare asociate cu industria imobiliară pentru companii  interesate de diverse segmente ale pieţei precum domeniul agricol, cel rezidenţial şi al proprietăţilor industriale. Larisa este membru al Baroului Bucureşti din anul 2007.

Cătălin Guriţă-Manole dispune de experiență profesională în domeniul dreptului bancar, insolvență, litigii comerciale şi civile, incluzând  dispute contractuale, dreptul piețelor de capital, aspecte legate de procedura de executare silită, litigii imobiliare, inclusiv proceduri de expropriere. Cătălin este membru al Baroului Buzău din anul 2008.

Cristian Mîneran este specializat în litigii civile, comerciale şi administrative. Experiența sa ca avocat pledant include cazuri diverse de litigii civile şi comerciale, arbitraj internațional, drept societar şi litigii între acționari, drept imobiliar şi proceduri de restituire a proprietăților naționalizate, proceduri de executare silită precum şi dreptul familiei.  Cristian este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006.

Valentin Moroeanu este specializat în drept civil şi comercial, litigii de dreptul muncii şi litigii imobiliare, proceduri de executare silită. Un loc important în activitatea sa il ocupă litigiile în materia protecției consumatorilor, Valentin reprezentând importante companii mulținationale într-un număr impresionant de proceduri prelitigioase şi litigioase. Valentin este membru al Baroului Bucureşti din anul 2005.

* * *

Despre Zamfirescu Racoţi Predoiu: Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi, Zamfirescu Racoţi Predoiu este acreditată ca  una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România.  Oferind servicii  de asistenţă juridică atât în domeniul avocaturii de business, cât şi în sfera litigiilor, arbitrajului şi consultanţei fiscale, ZRP este recomandată de anuarele  internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în variate arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar,  drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate intelectuală, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal etc.

ZRP are o echipă de 38 de avocați dintre care cinci parteneri – Stan Tîrnoveanu (Managing Partner), Ioana Racoți (Senior Partner), Călin-Andrei Zamfirescu (Senior Partner), Anca Danilescu (Partner), Cosmin Vasile (Partner).

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.