« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Blocarea executarii silite – o conferinta remarcabil de interesanta!
16.12.2011 | JURIDICE.ro, Roxana TUDOROIU

Secţiuni: Content, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Marti, 13 Decembrie 2011, s-au desfasurat lucrarilor conferintei Blocarea executarii silite, transmisa live online pe JURIDICE.ro. Speakeri: executor judecatoresc Bogdan Dumitrache si jud. conf. univ. dr. Evelina Oprina. Moderatori: jud. dr. Adina Cornea si dr. Andrei Savescu. Evenimentul a fost onorat de participarea prof. univ. dr. Ovidiu Folcut, rectorul Universitatii Romano-Americane, gazda conferintei.

Au fost atinse subiecte de maxim interes referitoare la blocarea executarii silite la executor si blocarea executarii silite la instanta, inclusiv in reglementarea noului Cod civil si a noului Cod de procedura civila.

Participantii, profesionisti ai dreptului, au avut ocazia sa puna probleme in discutia expertilor, prin abordarea unor chestiuni practice, punctuale, pornind chiar de la spete relevante, evenimentul fiind unul interactiv. Astfel, conferinta s-a dovedit a fi una foarte interesanta.

Tematica fiind variata, s-a reusit atingerea unor subiecte interesante privind incuviintarea executarii silite, inclusiv in reglementarea noului Cod de procedura civila, titlturile executorii in lumina noii viziuni a Codului civil, precum si efectele recuzarii executorului cu privire la continuarea executarii silite.

Speakerii si participantii au dialogat, s-au infiripat discutii si controverse, s-au dat lamuriri si s-au expus puncte de vedere percutante.

Dupa parerea mea, conferinta a fost una dintre cele mai interesante organizate in anul 2011 de catre Societatea de Stiinte Juridice.

Roxana TUDOROIU
Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Drept

 
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD