Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Consortiul FCC Construccion – Alpine Bau – Azvi – Straco reintra in joc pentru reabilitarea tronsonului Vintu de Jos – Simeria cu sprijinul NNDKP
19.12.2011 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a anulat decizia Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A., prin care consorţiul format din FCC Construccion, Alpine Bau, Azvi si Straco Grup fusese descalificat în ceea ce priveşte oferta depusă în proiectul de reabilitare a tronsonului Vinţu de Jos – Simeria, parte integrantă a secţiunii Coşlariu – Simeria.

Avocatii NNDKP au reprezentat cu succes consorţiul în contestarea deciziei nelegale a CFR de a descalifica oferta depusă în procedura de licitaţie publică pentru atribuirea contractului de execuţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii pe acest tronson. Conform deciziei CNSC, CFR a fost obligată sa reevalueze oferta consorţiului, respectiv ofertele operatorilor economici implicaţi în procedură şi să emită un nou raport al procedurii de atribuire, cu respectarea legislaţiei privind licitaţiile publice.

Astfel, decizia CNSC dovedeşte conformitatea ofertei consorţiului FCC – Alpine – Azvi – Straco şi nelegalitatea deciziei CFR de a respinge această ofertă, cu cca 22 de milioane de euro mai economică decat cea a asocierii declarate iniţial câştigătoare a licitaţiei.

Din partea NNDKP proiectul a fost coordonat de Simona Neagu (partener in practica de litigii) şi a beneficat de sprijinul practicii de achizitţi publice  coordonate de Adina Chilim-Dumitriu.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.