Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Modificarea unor prevederi din Legea privind regimul armelor si al munitiilor


19 decembrie 2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Noutăți legislative

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 892 din data de 16 decembrie 2011 a  fost publicata Legea nr. 288/2011 pentru modificarea art. 14 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Potrivit actului normativ, una din conditiile de acordare a autorizatiei de procurare a armelor letale este aceea ca persoanele care solicita autorizarea sa nu fie invinuite sau inculpate in cauze penale pentru fapte savarsite cu intentie, prevazute de anumite infractiuni din Codul penal, partea speciala, de OUG nr. 105/2001 privind frontiera de stat a Romaniei, de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, de Legea nr. 678/2001 privind prevenirea si combaterea traficului de persoane, de Legea vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr. 407/2006, de Legea nr. 39/2003 privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate, precum si de Legea nr. 294/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică