Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Ploiesti. Intalnire a presedintilor, vicepresedintilor si a managerilor economici ai curtilor de apel din Romania


20 decembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Ionel Stanescu, inlocuitor purtator de cuvant, conducerea Curţii de Apel Ploieşti a organizat în perioada 14-16 decembrie 2011, la Sinaia, Întâlnirea președinților, vicepreședinților și a managerilor economici ai curților de apel din România.

La acest eveniment au participat domnul Cătălin Marian Predoiu – Ministrul Justiției, doamna Lidia Barac – secretar de stat în Ministerul Justiției, domnul Horațius Dumbravă – președintele Consiliului Superior al Magistraturii, domnul Alexandru Șerban – membru Consiliul Superior al Magistraturii, doamna Alina Ghica – membru Consiliul Superior al Magistraturii, domnul judecător Aron Mircea – membru Consiliul Superior al Magistraturii, președinți, vicepreședinți și manageri economici ai curților de apel din România.

În cadrul acestei întâlniri, desfăşurată într-o atmosferă cordială, care a facilitat un dialog constructiv şi eficient între cei prezenţi, au fost abordate probleme care privesc funcţionarea curentă a instanţelor de judecată, respectiv necesitatea soluționării cu prioritate și de urgență a deficitului de personal – ca principală vulnerabilitate în instanțele judecătorești, agenda pentru anul 2012, inclusiv răspunderea disciplinară, implementarea Codurilor, legile Justiţiei, Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi situaţia economică şi politică din spaţiul zonei euro şi al Uniunii Europene.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii