Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Brasov. Optiune avocati pentru variante de alocare a seriilor numerice pentru CAR si imputernicirea avocatiala


22.12.2011 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Brasov a dat publicitatii Hotararea nr. 178 din data de 15 decembrie 2011 a Consiliului Baroului Brasov, privind optiunea avocatilor pentrucele  două variante de alocare a seriilor numerice pentru formularele tipizatele contractului de asistenta juridica si a imputernicirii avocatiale, semnata de av. Cristina Gheorghe, decanul Baroului Brasov.

„HOTĂRÂRE NR. 178

Consiliul Baroului Braşov reunit în şedinţa din 8  decembrie 2011 , luând în discuţie punerea în aplicare pentru anul 2012 a dispoziţiilor Hotărârii nr. 725/20.03.2010 a Consiliului U.N.B.R. privind tipărirea, înserierea şi distribuirea imprimatelor „Contract de asistenţă juridică” – anexa nr. 1 şi „Împuternicire avocaţială” – anexa nr. 2 la Statutul profesiei de avocat:

H O T Ă R Ă Ş T E

1. În vederea implementării dispoziţiilor Hotărârii nr. 725/20.03.2010 a Consiliului U.N.B.R. toţi membrii Baroului Braşov sunt obligaţi ca până la data de 29 decembrie 2011 să depună la secretariatul baroului opţiunea scrisă cu privire la cele două variante de alocare a seriilor numerice pentru formularele tipizate („Contract de asistenţă juridică” – anexa nr. 1 şi „Împuternicire avocaţială” – anexa nr. 2 la Statutul profesiei de avocat) , respectiv :

1.a. Opţiunea de comandă a carnetelor care conţin un număr de 50 serii numerice – prevăzută la art. 1 alin. 2 din Hotărârea nr. 725/20.03.2010 a Consiliului U.N.B.R.

1.b. Opţiunea emiterii în mod individual a formularelor de mai sus cu rezervarea seriilor numerice – conform alineatelor 6,7 şi 8 ale art. 1 din Hotărârea nr. 725/20.03.2010 a Consiliului U.N.B.R.

2. Avocaţii care vor opta pentru varianta 1.a. din prezenta hotărâre, sunt obligaţi să comunice odată cu opţiunea şi comanda fermă pentru numărul de exemplare necesar pentru anul 2012, iar avocaţii care optează pentru varianta 1.b. din prezenta hotărâre sunt obligaţi să indice şi numărul de serii numerice necesar pentru anul 2012 în vederea rezervării.

3. Opţiunea pentru numărul de formulare prevăzută la art. 2 din prezenta hotărâre trebuie să aibă în vedere seturi de câte 50 de serii numerice.

4. Cei care până la data de 29 decembrie 2011 nu vor exprima în scris opţiunea, vor fi consideraţi din oficiu că au optat pentru forma prevăzută la art. 1 alin. 6-8 din Hotărârea nr. 725/20.03.2010 a Consiliului U.N.B.R., urmând a le fi alocate câte 50 de serii numerice din fiecare tip de formular.

5. Seriile alocate vor fi afişate pe site-ul baroului de la momentul alocării.

DECAN,
Av. Cristina GHEORGHE”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro