TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Un avocat a devenit vicepresedinte al Consiliului Concurentei
22.12.2011 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Concurenţei a anuntat miercuri, 21 decembrie 2011, ca are o nouă componenţă prin numirea domnului Valentin Mircea în funcţia de vicepreşedinte şi a domnului Gyerkó László în cea de consilier de concurenţă, completând astfel echipa condusă de domnul preşedinte Bogdan Chiriţoiu, potrivit unui comunicatt al Consiliului.

Bogdan Chiriţoiu:  “Prin completarea echipei plenului se asigură desfăşurarea în bune condiţii a activităţii Consiliului Concurenţei. Consider că experienţa profesională a domnului Mircea şi a domnului Gyerkó va fi importantă pentru îndeplinirea misiunii noastre de menţinere a unui mediu concurenţial normal.”

Domnul Valentin Mircea a fost consilier de concurenţă în cadrul Consiliului Concurenţei în perioada mai 2009 – decembrie 2011. Este licenţiat în drept al Universităţii din Bucureşti şi detine o diplomă de studii generale în dreptul francez la Universitatea Sorbona. În anul 2004 a înfiinţat firma de avocatură Mircea şi Asociaţii. In prezent, avocat incompatibil.

Domnul Gyerkó László a fost vicepreşedinte al Autorităţii Pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) în perioada martie 2005 – decembrie 2008. Este licenţiat în drept şi economie, are un master în dreptul afacerilor şi este absolvent al Universităţii Naţionale de Apărare (specializarea securitate şi bună guvernare).

Domnul Valentin Mircea şi domnul Gyerkó László au fost numiţi prin decret prezidential pentru un mandat de 5 ani, conform prevederilor Legii Concurenţei.

Plenul Consiliului Concurenţei este format din şapte membri: un preşedinte (Bogdan Chiriţoiu), doi vicepreşedinţi (Otilian Neagoe şi Valentin Mircea) şi patru consilieri de concurenţă (Jozsef Nandor Nemenyi, Dan Ionescu, Gyerkó László, un post fiind vacant).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate