Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Lista contribuabililor mari si mijlocii pentru 2012 se modifica


23 decembrie 2011 | JURIDICE.ro, DELOITTE TAX

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Numarul marilor contribuabili ce urmeaza sa fie gestionati, incepand din 2012, de catre Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili („DGAMC”) s-a redus la 2.000, fata de 3.000 prevazuti in lista din 2011. Restul companiilor au devenit contribuabili mijlocii.

In plus, incepand de anul viitor, DGAMC va administra toate sediile secundare ale marilor contribuabili, nu doar cele din Bucuresti si judetul Ilfov.

Sediile secundare ale contribuabililor mijlocii vor fi gestionate de catre administratiile pe raza carora isi are domiciliul fiscal contribuabilul care le-a infiintat. In 2011, acestea au fost gestionate de catre administratiile pe raza carora isi desfasurau activitatea.

Listele sunt publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 889 (Ordinul nr. 3.565) si nr. 891 (Ordinul nr. 3.577) din data de 15 Decembrie 2011.

Pentru JURIDICE.ro, DELOITTE TAX

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii