Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

A fost prorogat termenul privind obligativitatea inregistrarii audio-video a sedintelor de judecata


23 decembrie 2011 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 22 decembrie 2011, Executivul a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă care prorogă unele termene cuprinse în acte normative în vigoare, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Astfel, Guvernul a decis prorogarea cu şase luni a termenului până la care se suspendă aplicarea prevederilor privind obligativitatea înregistrării audio-video a şedinţelor de judecată, potrivit articolul 13 alin. 1 din Legea 304 din 2004 privind organizarea judiciară.

Termenul până la care aceste sisteme ar fi trebuit implementate era 31 decembrie 2011.

De asemenea, s-a decis prorogarea cu un an a termenului până la care persoanele care beneficiază de facilităţi de transport vor beneficia de legitimaţii de transport de tip card. Ordonanţa 8 din 2011 a prevăzut ca facilităţile de transport să fie acordate pe baza legitimaţiei de transport de tip card, termenul iniţial de intrare în vigoare fiind 31 decembrie 2011.

Totodată, se prorogă până la data de 31 decembrie 2012 termenul până la care membrii Consiliului de Administraţie şi pensionarii cu ultimul loc de muncă la Electrica SA şi la filiala Electrica Moldova SA pot cumpăra cel mult 10% din acţiunile deţinute în filiala Electrica Moldova SA, în prezent, SC E ON Moldova Distribuţie SA şi SC E ON Energie România SA. Acest lucru se face în conformitate cu cadrul normativ care reglementează vânzarea către persoanele îndreptăţite a pachetelor de acţiuni deţinute de Electrica SA la filialele sale privatizate. Termenul iniţial expira la 31 decembrie 2011.

De asemenea, s-a prelungit până la 31 mai 2012 termenul de execuţie a programelor nucleu de cercetare-dezvoltare, care se derulează prin Autoritatea Naţională de Cercetare Ştiinţifică, aflate în implementare la data de 1 decembrie 2011. Termenul iniţial expira la 31 decembrie 2011.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică