« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Prorogarea unor termene cuprinse in actele normative in vigoare
30.12.2011 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 926 din data de 28 decembrie 2011 a  fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 120/2011 privind prorogarea unor termene.

Ordonanta de Urgenta proroga unele termene cuprinse in acte normative in vigoare, dupa cum urmeaza:

1. S-a stabilit prorogarea cu sase luni a termenului pana la care se suspenda aplicarea prevederilor privind obligativitatea inregistrarii audio-video a sedintelor de judecata, conform articolul 13 din Legea 304 din 2004 privind organizarea judiciara.
Termenul pana la care aceste sisteme ar fi trebuit implementate era 31 decembrie 2011, iar prin noul act normativ acesta se proroga pana la data de 1 iulie 2012.

2. S-a decis prorogarea cu un an a termenului pana la care persoanele care beneficiaza de facilitati de transport (pensionari, veterani de razboi si vaduve de razboi) vor beneficia de legitimatii de transport de tip card. Ordonanta Guvernului 8 din 2011 a prevazut ca facilitatile de transport sa fie acordate pe baza legitimatiei de transport de tip card, termenul initial de intrare in vigoare fiind 31 decembrie 2011.

3.  Termenul pana la care membrii Consiliului de Administratie si pensionarii cu ultimul loc de munca la Electrica SA si la filiala Electrica Moldova SA pot cumpara cel mult 10% din actiunile detinute in filiala Electrica Moldova SA, in prezent, SC E ON Moldova Distributie SA si SC E ON Energie Romania SA, se proroga pana la data de 31 decembrie 2012.

4.  S-a prelungit pana la 31 mai 2012 termenul de executie a programelor nucleu de cercetare-dezvoltare, care se deruleaza prin Autoritatea Nationala de Cercetare Stiintifica, aflate in implementare la data de 1 decembrie 2011. Termenul initial expira la 31 decembrie 2011.

 
Secţiuni: Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD