Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Lege privind organizarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania – Proiect
05.01.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Sanatii a supus dezbaterii publice un proiect de Lege privind organizarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania.

In 2008, Comisia prezidentiala a intocmit un raport prin intermediul caruia au fost analizate si elaborate politici din domeniul sanatatii publice din Romania, fiind propuse o serie de masuri si solutii pentru depasirea acestor dificultati.

Dupa mai multe consultari cu organizatii, institutii si alti factori implicati in sistemul de sanatate, pe baza concluziilor si recomandarilor din raport, Comisia prezidentiala a redactat o propunere de lege cadru. Proiectul a fost dezbatut cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii si ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, rezultul fiind actualul proiect de act normativ, care propune o noua perspectiva asupra organizarii si functionarii sistemului de sanatate romanesc.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.