Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Lege privind organizarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania – Proiect
05.01.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ministerul Sanatii a supus dezbaterii publice un proiect de Lege privind organizarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania.

In 2008, Comisia prezidentiala a intocmit un raport prin intermediul caruia au fost analizate si elaborate politici din domeniul sanatatii publice din Romania, fiind propuse o serie de masuri si solutii pentru depasirea acestor dificultati.

Dupa mai multe consultari cu organizatii, institutii si alti factori implicati in sistemul de sanatate, pe baza concluziilor si recomandarilor din raport, Comisia prezidentiala a redactat o propunere de lege cadru. Proiectul a fost dezbatut cu reprezentanti ai Ministerului Sanatatii si ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, rezultul fiind actualul proiect de act normativ, care propune o noua perspectiva asupra organizarii si functionarii sistemului de sanatate romanesc.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate