Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Propunere legislativa pentru accesarea gratuita, integrala si permanenta a legilor Romaniei


5 ianuarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In anul 2010, sase deputati (Alina Gorghiu, Dan Motreanu, Bogdan Olteanu, Mihai Voicu, Florin Iordache si Andras Mate) au formulat propunerea legislativa de modificare si completare a Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al Romaniei, republicata.

Propunerea viza realizarea de catre RA Monitorul Oficial a unui produs electronic care sa contina toate actele publicate in forma integrala. Se prevedea accesarea gratuita a produsului pe Internet, fiind disponibil, pentru citire, permanent.

Punctul de vedere al Guvernului a fost in sensul nesustinerii acestui proiect de lege.

Raportul Comisiei juridice a Camerei Deputatilor a fost negativ.

In sedinta din 23 iunie 2010, propunerea a fost respinsa (voturi pentru respingere: 157, contra – 90, abtineri – 1).

>> Fisa actului

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii