Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 1 comentariu

Pozitia Dreptonline.ro fata de „Legislatia Romaniei: Gratuit si Integral”


5 ianuarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Portalul DreptOnline.ro a publicat următoarea luare de poziție cu privire la ideea publicării oficiale gratuite și integrale a legislației României:

Depasindu-si atributiile si scopul, RAMO a decis ca Monitorul Oficial sa nu mai fie diponibil in varianta electronica in forma originala

Inceputul de an 2012 a adus pentru abonatii variantei electronice a Monitorului Oficial o surpriza total neplacuta, conducerea RAMO luand decizia de a modifica modalitatea de accesare a numerelor Monitorului Oficial, lansand o controverstata aplicatie ce permite doar o vizualizare in proaste conditii (cu watermark si cu alte elemente afisate deasupra textului) a publicatiei oficiale.

Practic decizia luata de conducerea RAMO anuleaza in mare parte posibilitatea de a conspecta, tipari si prezenta instantelor pagini ale Monitorului Oficial utilizand mijloacele legale electronice, chiar daca sunt platite pe baza de abonament.

Deasemenea, portalul JURIDICE.ro, administrat de bunul nostru prieten, avocatul Andrei Savescu, a lansat un apel public pentru publicarea online gratuit si integral de catre Statul Roman a Legislatiei Romaniei, semnaland ca, incepand cu data de 1 ianuarie 2012, Regia Autonoma Monitorul Oficial a blocat prin mijloace tehnice posibilitatea de accesare in mod gratuit a continutului partii I a Monitorului Oficial, publicatie care cuprinde textele actelor normative.

Daca sustineti aceasta idee va rugam sa completati formularul de pe JURIDICE.ro: [click]”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii