Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Principalele obiective ale Guvernului pentru anul 2012


5 ianuarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Premierul Emil Boc a prezentat miercuri, 4 ianuarie 2012, principalele obiective ale Guvernului pentru anul in curs, potrivit unui comunicat al Executivului.

Printre obiective se numara continuarea reformei statului în domeniile: sănătăţii, educaţiei, muncii şi asistenţei sociale, fiscal, precum şi a companiilor de stat. Alte obiective menţionate de premier pentru 2012 sunt continuarea luptei pentru combaterea evaziunii fiscale, susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii şi a mediului de afaceri.

Emil Boc a declarat: „Lupta impotriva evaziunii fiscale va contribui la atingerea obiectivelor macroeconomice pe care ni le-am stabilit. Vreau sa stie ANAF si Ministerul Finantelor ca vom fi cu ochii pe ei si in special pe tot ce inseamna evaziune fiscala, astfel incat obiectivele sa fie asigurate.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică