TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Metodologia cercetarii in dreptul Uniunii Europene
09.01.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Pornind de la experienta recentelor stagii de practica in cercetare, care au pus in evidenta absenta unei instructii adecvate, sistematice in domeniul metodologiei cercetarii stiintifice in drept(ul Uniunii Europene) si de la experienta de redactor sef la Revista de Drept European, prof. univ. dr. Mihai Sandru, directorul Centrului de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane (ICJ), considera ca un prim pas in cresterea impactului cercetarilor stiintifice din Romania este crearea unui mediu stiintific propice care sa puna la dispozitia celor interesati – cercetatori stiintifici sau alte categorii care realizeaza cercetari stiintifice – atat instrumentele adecvate, cat si posibilitatea fructificarii rezultatelor in mod echilibrat.

Incepand cu anul 2012 CSDE va derula un program de dezvoltare a instrumentelor de lucru, program care se va derula prin configurarea unor ateliere de lucru si publicarea unor materiale. Coordonatorii proiectului: Mihai Sandru si Mihai Banu.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate