« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Metodologia cercetarii in dreptul Uniunii Europene
09.01.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Pornind de la experienta recentelor stagii de practica in cercetare, care au pus in evidenta absenta unei instructii adecvate, sistematice in domeniul metodologiei cercetarii stiintifice in drept(ul Uniunii Europene) si de la experienta de redactor sef la Revista de Drept European, prof. univ. dr. Mihai Sandru, directorul Centrului de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane (ICJ), considera ca un prim pas in cresterea impactului cercetarilor stiintifice din Romania este crearea unui mediu stiintific propice care sa puna la dispozitia celor interesati – cercetatori stiintifici sau alte categorii care realizeaza cercetari stiintifice – atat instrumentele adecvate, cat si posibilitatea fructificarii rezultatelor in mod echilibrat.

Incepand cu anul 2012 CSDE va derula un program de dezvoltare a instrumentelor de lucru, program care se va derula prin configurarea unor ateliere de lucru si publicarea unor materiale. Coordonatorii proiectului: Mihai Sandru si Mihai Banu.

 
Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD